Fogamzásgátló tabletta abbahagyása, kinél mennyire zavart be?
Februárban hagytam el a tablettát, mert babát szeretnénk. Mindkét alkalommal teljesen normálisan 29. napra megjött a menzeszem, de baba sajnos még nincs. Ez lesz a 3. próbálkozós hónapunk. A következő ciklusban elkezdek ovutesztezni, hátha nem is akkor van a peteérésem, amikor gondolom...
Kinek vannak még ezzel kapcsolatban tapasztalatai? Kinek hogyan hatott a gyógyszer elhagyása a peteérésre és a cikusára?
Köszönöm a válaszokat!
Soha többé nem szedek fogamzásgátlót!
9 évig szedtem, most már lassan két éve, hogy abbahagytam. Utána 50-70 naponta menstruáltam, borzasztó premens tünetekkel. Mostanra annyit javult a helyzet hogy 28-45 naponta jön meg, peteérés elvileg van, egy kémiai terhességem volt, és durva progeszteron hiányom van.
Egyik barátnőm szintén kb 8-10 évig szedte, neki az egyik petefészkének a működése teljesen leállt.
Nem szeretném, ha félreértenétek a kiírásom, egyáltalán nem vagyok türelmetlen... csak más tapasztalatát is szerettem volna meghallgatni ebben a témában... szó sincs róla hogy siettetni akarnám, ő a 3. babánk lenne, de az első kettőnél nem szedtem gyógyszert, így mindkettőnél azonnal sikerült teherbe is esnem...
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon sokat segítettetek, és megnyugtattatok! 😊
Még csak 2 hónapja próbálkoztok mit vársz?
gyogyszert szedtel, idő kell hogy kiürüljön. Ha nem szedtel volna akkor se biztos hogy elsore összejött volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!