1/4 anonim válasza:
korainak gondolnám a méhszáj állapot miatt. szerintem akkor volt az ovu valamikor, amikor nézted. a hőgörbéből sajnos nem tudok egyértelműen leolvasni ovu napot.
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy rosszul olvasom le a görbédet, de én úgy látom, hogy pont pé-kor és ovu idején nem voltatok együtt, illetve a hőd esik le, tehát szerintem meg fog jönni. :(
3/4 anonim válasza:
Elégé cikk-cakkos az ovu után, bár én nem tudom, hogy volt-e egyáltalán ovu, annyira nem lennék benne biztos, amennyiben mindennap ugyanakkor méred, szájban. Nincs ugyanis emelkedés, ami az ovut jelzi, mindig visszazuhant. De látom, hosszú ciklusú vagy, hosszú ciklusoknál ez nem meglepő.
Viszont mondjuk nem értem miért húzta ilyen magasra a vízszintes vonalat. Ha lejjebb lenne....
SZóval én arra tippelek, hogy nincs baba, dehát láttam én már cifra görbéket.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. júl. 28. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!