Valaki járt már hasonló cipőben?

Sürgősen kéne egy rendes doki, de ez jelen helyzetben nehézkes.
Biztos, hogy valamilyen hormonális gond van nálad.

Azok a határértékek rég elavultak, ráadásul az arányuk fontosabb. Endokrinológust kéne keresned?
Nem tudod megírni a 3. napi hormonsorod?

Nagyon keves az a nogyogyasz aki a hormonokkal valoban ugy tisztaban van mint egy endokrinologus. Mindenkepp o kell neked, mert ok szakosodtak erre!! Engem 3 nogyogyasz kezelt felre mire kerestem vegre egy endokrinologust. Tok feleslegesen szedettek velem a gyogyszert. Egy tokeletes kivizsgalas nogyogyasz+endokrinologus szakvelemenyebol all ilyen esetben!!
A kerdesedre valaszolva, nekem is ilyen a ciklusom. Total káosz. De nen mindegy hogy az ovu elotti napok ingadoznak, vagy az ovu utani. Ha az ovu elotti, akkor kisebb a baj, bar annak sem szabadna. Ha az ovu utani, na akkor mar erdekesebb a dolog. Ezt csak hogorbevel tudod kovetni (olvass utana). Nekem az segitett, foleg h most nagyon kicsi az eselye h talalsz dokit es nem honapos a varolista

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!