Mi a teendő? Volt már ilyen valakinek?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy kis segítségre, késett 1napot,majd tegnap sötét valamim volt 1tamponnal egész nap, ma szinte semmi, 1 tisztasági.. Ebben a helyzetben nincs vizsgálat meg semmi :( mit tegyek? Volt valakinek ilyen? Mi lehet ez?2020. ápr. 23. 15:48
1/4 anonim 

válasza:

Azt nem írod hogy terhes vagy e..?
2/4 anonim 

válasza:

Miért kéne megvizsgálni? Elindult a mensid, ami félbemaradt. Ezért nem kell vizsgálni.. netán pozit teszteltél? Ha meg pozit tesztel valaki tilos tampont feldugni...
Kicsit túl kevés az infó, hogy miben segíthetünk.
Nekem van, hogy egy napra szinte megszűnik a mensim aztán szépen beindul, ez tök normális.
Szóval akkor most mi is a probléma? :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes! Tesztelni nem teszteltem, 30eves vagyok, szeretnenk már babát az biztos, most vártam a menzeszt, de 30 évem alatt mióta menzeszelek ilyen sosem volt, 2ik napom annyi szokott lenni, most ez meglepő volt hogy szinte semmi! Vizsgálatokra járok a dokihoz és most kellett volna mennem szuresre! Igen, 3ik valaszado, megjott, de furcsa h ilyen módon..
2020. ápr. 23. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!