Beágyazódás lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok, épp a ciklusom közepén járok, eddig soha nem volt kogtes vérzésem, egeszen tegnapig. Barnás, nem túl sok, menstruacio elotti hasgorcs es meg jön érzésem van. Volt valakinek hasonlo tapasztalata?2020. ápr. 23. 15:45
1/9 anonim 

válasza:

Nem. Ovulációs vérzés, vagy hormonzavar. A beágyazódás az az ovuálciótól 7-10 nappal kezdődik.
2/9 A kérdező kommentje:
Egy hete volt ovulaciom
2020. ápr. 23. 15:50
4/9 anonim 

válasza:

Szia, Hanyadik napon volt a peteérésed, és most hanyadik napon jársz? Hány naposak a ciklusaid? Csak mert azt írtad a kérdésben, hogy a ciklus közepén jársz, viszont lejjebb, hogy 7 napja volt peteérésed.
5/9 A kérdező kommentje:
Majdnem ket hetem van meg a menstruációig, a naptaram szeribt pont egy hete volt az ovulaciom, reggel neztem meg, mert elegge megijedtem ettol a twgnapi verzestol. Altalaban 28 naposak, plusz minusz 1-2 nap, de ritkan kesik.
2020. ápr. 23. 16:35
6/9 A kérdező kommentje:
Elcsusztam, az ovulaciom 4 napja volt, nem egy hete, bocsánat
2020. ápr. 23. 16:37
7/9 anonim 

válasza:

Pedig valószínűbb, hogy akkor az ovud csúszott pár napot. Az appok nem pontosak. LH teszt és ultrahang igen. Így hosszabb ciklusod is lehet. Ovulációkor előfordul vérzés a tüszőrepedés miatt.
Beágyazódási vérzés,ami alapjáraton nem létezik, de sokan mesélnek róla, az meg sokkal később van, 10-12 nappal ovu után. 4 nappal még semmi nincs,jó esetben elindult egy beágyazódás, de annak a végén fordul elő a nem avérzés, amit az ösztradiol emelkedés okoz, de nem a beágyazódás!! Csak egybe esik.
Szóval, ovud csúszhatott el.
8/9 anonim 

válasza:

A barnázás hormonhiányra utal. Beágyazódást nem lehet megérezni se észrevenni.
9/9 anonim 

válasza:

Kedves utolsó. Meg lehet érezni. 3x is volt ilyen nekem. Olyan görcsök és nyilallásoknak mondanám mint amikor meg akar jönni, sőt az ovumat is érzem és tuti h azt érzem, mert lh tesztelni akkor kezdek ha nyilallik a petefészkem körül es utána 1-2 nappal pozi is az ovuteszt. Illetve most legutóbb görcsölgetett, szúrkált a hasam kb a 8-12 dpo körött és a 13.dpon pozi lett a terhességi tesztem is. Mielőtt még azt írná valaki h beképzelem, nem mivel nem is gondoltam, hogy terhes leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!