Beágyazódás lehetett?
Addig reménykedhetsz míg nem jön meg. Alapvetően a tüneteid nem babára, hanem hormongondra utalnak.
Nekem és az ismerőseimnek nem voltak ilyen tüneteink mint neked terhesen. Ellenben én pl 5 nappal nem várt előtt émelyegtem nem kicsit meg meg is szédültem és a tesztem is pozi lett. Mivel, ha terhesség miatt vannak tünetek, akkor hcg is van tehát a teszt is mutatja. És mikor terhes lettem nem a petefészkeimnél (oldalt) volt fájdalom, mensi szerű görcs, hanem a méhemnél tehát köldök alatt tenyérnyi részen, pl ez is fura volt. Csak azért írom, hogy lásd, neked inkább mensire utaló és alacsony progira hajazó tüneteid vannak, persze ettől független lehetsz pár nap múlva terhes, de én akkor is biztos vérvételre mennék pozi teszttel progit nézetni.
Meglehet érezni a beágyazódást. Attól, hogy valaki nem érzi, másnak lehet olyan érzékeny a teste, hogy érezheti.
Higyjétek el, tudom.
31hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!