Megnéznétek? Halvány pozitív?
Sziasztok
Ma kellene megjönnie, de mivel babát tervezünk, teszteltem egyet.
Ilyen lett, és nem tudok dönteni, ez most mennyire normális eredmény menzesz napján.
Illetve egész nap görcsölgetek, ez normális? Vagy talán elindult valami, és megszakad..
Valakinek van tapasztalata facelle szokott tévesen ilyen lenni?
Nem igazán merek ennek a kétes eredménynek hinni, tudom idő eldönti, csak addig is, hátha valaki volt így.
Rózsaszín a másik is, akkor nem lehet száradás csík?
Köszönöm szépen
Nagyon szépen köszönöm Mindenki válaszát!
Ismételni fogok a napokban.
😊
Köszönöm, egyenlőre türelemmel várok. Hálisten még nem jött meg, görcsölgetek néha, aztán elmúlik. Húzó érzés a hasamban, de csak enyhén. Ezek szerint megoszló a vélemény. 🙂
Kíváncsi vagyok mi lesz.. Két nap múlva ismetelek, ha addig nem jön meg. 🙏
Gratulálok!👣
Én nem bírnám ki 2 napig 😃
Köszönöm, muszáj lesz. 😌
Úgy vagyok vele, ha kisbaba van a dologban, akkor úgyis pozitív lesz a teszt pár nap múlva is, legalább erősödik talán. 🙂
Ha most produkálnék újra egy ilyen halványat, akkor csak idegeskednèk.
Mindenesetre holnapi nappal belépek a menzesz késésbe, eddig nem jött meg hála az égnek.
Sziasztok!
Megírom a végkifejletet.. Sajnos három nap késéssel megjött, éreztem egyébként, mert nagyon fájt a hasam napokig görcsöltem előtte, egyre erősebben. Hogy volt-e valami?... Már nem tudom meg. 😔
Ilyen erős vérzésem rég volt , mint most, illetve ilyen fájdalmas..
Utolsó Neked gratulálok, Jó egészséget kívánok!
Nekem is van két gyermekem már 😇
Most kicsit letörtem, amennyire tervezni szerettük volna a harmaska tesót, most annyira el is bizonytalanodtam. Talán újra kedvet kapunk valamikor..
Köszönöm még egyszer Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!