Megnéznétek? Halvány pozitív?
Sziasztok
Ma kellene megjönnie, de mivel babát tervezünk, teszteltem egyet.
Ilyen lett, és nem tudok dönteni, ez most mennyire normális eredmény menzesz napján.
Illetve egész nap görcsölgetek, ez normális? Vagy talán elindult valami, és megszakad..
Valakinek van tapasztalata facelle szokott tévesen ilyen lenni?
Nem igazán merek ennek a kétes eredménynek hinni, tudom idő eldönti, csak addig is, hátha valaki volt így.
Rózsaszín a másik is, akkor nem lehet száradás csík?
Köszönöm szépen
Na most kétségbeestem, hogy mindenki látja, akkor nem csak oda képzelem,akkor nem lehet téves...😃
Tervezett baba lenne, csak hát egy kis pánik talán belefér.. Vagy inkább ilyen sokkos izgalom.🤭
Köszönöm szépen Mindenkinek!
Akkor lassan kezdjem felfogni..
Köszi 😃
Igazad van, fogok is csinálni, csak mivel menzesz napján úgy gondoltam két egyforma csík illene legyen rajta, nem ilyen halványabb, vettem a bátorságot és kértem véleményt, tapasztalatot.
Abszolút nem vártam gratulációt egyébként, még szerintem korai is bármit kijelenteni.
Kedvesek akik gratuláltak, de nem erre játszottam nyugi. 😃
Leginkább az érdekelne még mindig, falson mutathat-e halványan ilyen csíkot mondjuk a rossmanos facelle, mint hogy hallottam X-Epil sokaknak tévesen arnyekolodott be..
És akkor simán megjön a menzesz igaz?
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!