Van még esély szerintettek?
Figyelt kérdés
Sziasztok tapasztalatokra vagyok kíváncsi hogy holnapra nem várom mensi előtt 5nappal mindig fájdogál a hasam de most csak minimálisan érzem ma tudom. Hogy megjőhet de volt valakinél hasonló és baba volt? Köszönöm tesztelni csam max szombat vasárnap ha nem. Jőn meg2020. ápr. 22. 11:39
1/7 anonim 

válasza:

Nekem teljesen elmaradt a menstruáció előtti hasfájás, diszkomfort. Semmilyen pms tünetem nem volt. Nemvárt előtt egy nappal elkezdett húzódni a hasam, de ez teljesen más volt, mint amikor meg akar jönni, úgyhogy abból már sejtettem, hogy sikerült, és aznap délután pozitív is lett a teszt.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy megosztottad velem nekem is olyan fura nem görcsölök semmi ha hanyat fekszem akkor van inkább kellemetlen érzés de el is múlik mikor meg jön mindig fáj a derekam de most azt se izgulok nagyon
2020. ápr. 22. 12:01
3/7 anonim 

válasza:

Szia!
Ez nagyon változó, én is így voltam mindkét terhességem során, sikeres hónapban elmaradt a menzesz előtti görcsölgetés, igaz én akkor már nagyon türelmetlen voltam, és mindkét alkalommal pár nappal menzesz előtt teszteltem már, látszott hogy pozitív lesz a hónap.
Drukkolok Neked!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen esetleg ha reggel nem jőn meg lehet tesztelek nagyon szeretnénk ha siker lenne 2.dik gyermek lenne:)
2020. ápr. 22. 13:39
5/7 A kérdező kommentje:
Ma délután kicsit fájdogált de el is múlt szurkált a hasam alja is meg a derekam holnap a nem várt ha reggel tesztelek ki kellene mutassa vagy inkább érdemes várni hogy késen 4 5 napot? Köszönöm szépen
2020. ápr. 22. 19:23
6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok nem kellet tesztelnem munt au elmúlt 1.5évbe ugy most is megjőtt:(
2020. ápr. 23. 06:39
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok azota 7 hetes 5 napos kismama vagyok :)
2020. jún. 16. 05:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!