Ovu előtt 3 nappal voltunk együtt lehet esély?
Kedves hozzászóló aki a parancsszoval jott.. neked miert nem mindegy h odafigyel erre vagy sem? Honnan tudod miota probalkoznak? 5 evig is lehet probalkozni ugy h az ember meg csak utana se olvas, ahhoz is lehetne gratulalni. 2 veglet van, az egyik aki igy ragorcsol, higy feltolti ide meg a negativokat is a nem letezo pozi tesztrol, es a masik aki meg 5 ev utan felteszi a kerdest, hogy ja hat mensim sincs soha de 5 eve probalkozunk mi lehet a baj?
A honerozessel alapveto problemakat siman ki lehet szűrni, orvosok is ajanljak. Barátnőm a gyogyszereit igazitja hozza, azota jol van. Szoval pont emiatt nem kene szerintem lehurrogni senkit.
Higy a kerdesre is valaszoljak... a katonak akar 3-4 napig is eletkepesek lehetnek, de az atlag 2 nap.
Ez a 20.próbálkozós hónapunk. Ovutesztet már nem használok, nagyon rágörcsöltünk tőle. A hőmérőt pedig az orvos is kérte és én is hasznosnak tartom. Nem gondolom, hogy emiatt ráfeszülnénk. Feltettem egy kérdést, mint sokan mások és nem kioktatást, hanem választ szerettem volna.
Többieknek köszönöm
ovu teszt szerint ciklus15.napon volt pozitiv,tehát 16.napon volt ovulávió.
Hőgörbe a 18.napra huzta be. Ma dpo 5.en vagyok hő szerint.Azóta36,7körül marad a hőm fent.
16.napon voltunk együtt akkor.hát nem tudom melyiket vegyem alapul. majd kiderül, de reménykedek hogy elég volt
9es vagyok. Mi ujság nélad kérdezö?
Ma vagyok dpo 10.en
Hőm három napja 37,1
Néha szurkál a hasam olyan mindjárt megjön érzéssel, a mellem összement és nem is érzékeny.az biztat csak hogy még fent van a hő.
Tesztem negatív de még korai is volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!