Szerintetek milyen ez a görbe, értékelnétek?!
Figyelt kérdés
Eddig úgy tudtam nincs is peteérésem. Az orvos Clostilbegyt-et írt fel (köv. ciklusban kéne kezdeni). De mintha ebben a ciklusban minden rendben lett volna. Ráadásul még nem jött meg és a hőm is fent van, fájnak a melleim, amik sosem szoktak.
2010. júl. 27. 20:10
1/7 anonim válasza:
bocs, nem tudok rajta eligazodni: mikor volt a mensesed? a ciklusod 47. napján vagy vagy csak rosszul értelmezem?
2/7 anonim válasza:
elsőnek:az első hét nap volt mensese
sztem a 28. nap volt peteérése de ha az x-ek a szeretkezések akkor ott semmi 18-as nem volt.
alacsony a hő és nem tudom miért nem jön meg....
3/7 anonim válasza:
akkor csak jól gondoltam. ez egy nagyon hosszú ciklus, a dokim szerint ilyen hosszú ciklusnál nincs is peteérés. és a hő is néha vissza-vissza esett...
4/7 A kérdező kommentje:
Most elszomorítottatok. Igen, ilyen hosszú sajnos a ciklusom, az előző 54 nap volt, de ott végig 36 körül mozgott a hőm, semmi kiugrás nem volt. Amúgy ilyen hidegvérű vagyok. Nem is gondolnék terhességre, ha nem fájna ennyire 5 napja a mellem. Soha nem szokott, mensi előtt sem. Köszönöm a válaszokat, várom ha van még hozzáértő személy :)
2010. júl. 27. 20:32
5/7 anonim válasza:
Ha volt peteérés, akkor valóban a 28. nap körül. A hőd fent van, nem értem, miért írták, hogy alacsony, azzal nincs gond, de a görbéd elég cikkcakkos, lehet tényleg nem volt pé. Viszont ha a 28. napon volt, akkor már kimutatná egy teszt, ha összejött a baba. Tesztelj, én meg drukkolok.
6/7 anonim válasza:
Szia!
A görbéhez nem értek, de én is azt mondom, hogy tesztelj. Nekem is iszonyúan fájtak a melleim és én azt hittem, hogy a sok hormongyógyszertől és kiderült, hogy nem. Azótan van egy gyönyörű 1 éves kisfiam. DRUKKOLOK!
7/7 A kérdező kommentje:
a ma reggeli teszt sajnos negatív volt... abban reménykedtem, hátha korai még. fájdogál a hasam, meglátjuk...
2010. júl. 27. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!