Kivették az egyik petevezetőm, lehet még baba?
Sziasztok!
2 hete lassan,hogy kivették a jobb oldali petevezetékem méhenkívüli miatt. :(
A dr nő nem nagyon volt közlékeny. Annyit sikerült kiszednem belőle,hogy félév mire újra lehet próbálkozni.
Kevesebb az esély már így arra,hogy jöjjön a baba? Vagy nagy esély van rá,h megismétlődhet? Nem tudom mennyire lényeges.. de a baloldalon petevezetéknél van 2 ciszta.. a jobnál is volt és a ciszták mellett maradt a terhesség..
Valakinek tapasztalat?
Előre is nagyon szépen köszönöm!!
Nekem méhen kívüli miatt vették ki. 2 menstruációt vártunk meg tudatosan és a 3.hónapban már nem jött meg (ez volt az első próbálkozó hónap) . Azóta 2 éves a kislányom.
Persze tudom szerencse is.
Szia!
Nekem is kivettek tavaly a jobb petevezetomet ..
A kovetkezo terhessegemnel az egyik babo mehen beluli volt,a masik sajnos a petevezetoben ragardt ismet.
Utana lapar hsg, a vizsgalatok azt igazoltak,hogy a megmaradt vezetom ep,es egeszseges.
8napja teszteltem ismet pozitivat.
Holnap kiderul hogyan tovabb,bar meg fiatal a terhesseg nyomon kell kovetni:)
A lenyeg,hogy a nehezsegek ellenere is probalj pozitiv maradni. Eselyeket latolgatni pedig felesleges.
A mehen kivuli terhessegek ellen nem tehetunk..bizz, es sikerulni fog:)
Egy vezetekkel is szulhetsz meg egy egesz focicsapatot is:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!