Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szülés után teherbe esés?

Szülés után teherbe esés?

Figyelt kérdés
3 hónapos a kisfiam. A szülés után kb 8 héttel jött meg először. Pontosabban sajnos már nem emlékszem. Azóta nem volt menzeszem. A kérdésem az lenne hogy lehetséges a szülés után kis időre újból teherbe esni? Amúgy azóta nem védekezünk. Hozzateszem ha jönne meg egy baba sem lenne gond úgyhogy nem vagyunk felelőtlenek.
2020. ápr. 18. 12:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
38%

Nem hinném, hog ennyi idő alatt tönkremegY egy párkapcsolat, akkor az sosem volt rendben.

3 hónapos baba mellé egyedülállóként nem vállalhatsz be még egy gyereket, az meg nonszenszsz, hogy add örökbe.

2020. máj. 2. 21:07
 22/32 anonim ***** válasza:
A volt szomszédban az egyik csaj egyik éven augusztusban született, a másik következő éven júliusban... Úgyhogy bármi lehet.
2020. máj. 2. 23:44
 23/32 A kérdező kommentje:
Mindig is voltak problémák a kapcsolatban. Neki a munka és a haverok a legfontosabbak, nekem viszont a család. A 3 hónapos picivel is alig foglalkozik, de ezt betuttam annak hogy még nem tud vele mit kezdeni. Az utóbbi időben tulajdonképpen egész jól elvoltunk, azért is gondoltam hogy nem baj ha jön a következő baba. Közben sajnos múlt hét vasárnap szakított, mert úgy érzi nem elég boldog velem. Kedden vagy szerdán teszteltem, már nem is tudom - és azt mondta hogy az eredmény nem változtat a dontesen. 3 hetet adott hogy kikoltozzek a picivel, a következő babát meg adoptaljam szerinte... Nem is tudom mit tegyek. Teljesen kivagyok készülve. Nem értem hogy teheti ezt velünk, azok után amit én érte tettem
2020. máj. 3. 03:07
 24/32 anonim ***** válasza:
15%
Az örökbeadás nonszensz, de a gyerekgyilkosság nem? Könnyebb lelkiismerettel dobsz a kukába egy gyereket, mint hogy szerető családba add vagy felneveld? Beteg ember vagy 21es.
2020. máj. 3. 09:57
 25/32 anonim ***** válasza:
71%

Azt teheted, hogy felébredsz az álomvilágból. Szerintem nem tévedek, hogy a meglévő babát sem terveztétek. Olyannak szültél, aki erre egyáltalán nem vágyott, és ez mindkettőzök hibája.

Van egyáltalán hova menned, szülők?

2020. máj. 3. 10:09
 26/32 A kérdező kommentje:
Szüleimhez nem szeretnék menni, de van elég felretett pénzem.
2020. máj. 3. 10:16
 27/32 A kérdező kommentje:

Alapjában én is elitelem az abortuszt. Könnyen lehet mondani hogy az én hibám volt vagy hogy előbb kellett volna gondolkodni. Az ember sokszor hibázik. Szerintem mi mindannyian követtünk már el hibákat az életünk során

Vannak szituációk amikor sajnos egy abortusz a legjobb megoldás. Minden gyermek megerdemli hogy teljes (apa, anya) szerető családban nőjön fel. Ha valaki tudja hogy beteg lenne a babája, vagy esetleg megeroszakoltak és úgy maradt terhes, vagy egészen egyszerűen nem adottak a körülmények - lehet hogy nem árt egy megszakitasrol elgondolkodni. Nekem már van egy gyönyörű kisfiam. Neki szüksége van rám, ezentúl még jobban mint eddig. Azt hiszem nem tehetem meg vele hogy még egy babát szülök, ezáltal kevesebb időm és energiám lenne rá. Mindketten apa nélkül nőnenek fel. Így legalább a kicsiert megtehetek mindent hogy ne érezze oly nagyon hogy nincs mellette az apukája.

2020. máj. 3. 10:23
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

A megszólított #21-es vagyok. Teljesen egyetértek veled. Nekem nem volt abortuszom, és nem is lenne; de nem akarok abortuszvitába keveredni. Neked a meglévő babának kell mindent megadnod, és igenis van az az élethelyzet, hogy nincs más út. Könnyű azt mondani, hogy hord ki, de utána hogy mondasz le róla!?

Ha a szüleidhez nem mész, akkor keress albérletet, és minél előbb menj nőgyógyászhoz.

2020. máj. 3. 10:46
 29/32 A kérdező kommentje:
Holnap reggel 9re kaptam időpontot. Úgyhogy megprobalok minél hamarabb túl lenni rajta.
2020. máj. 3. 11:03
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
Egy gyilkosság soha nem jó megoldás. Nem hogy a legjobb...
2020. máj. 3. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!