Szülés után teherbe esés?
Nem hinném, hog ennyi idő alatt tönkremegY egy párkapcsolat, akkor az sosem volt rendben.
3 hónapos baba mellé egyedülállóként nem vállalhatsz be még egy gyereket, az meg nonszenszsz, hogy add örökbe.
Azt teheted, hogy felébredsz az álomvilágból. Szerintem nem tévedek, hogy a meglévő babát sem terveztétek. Olyannak szültél, aki erre egyáltalán nem vágyott, és ez mindkettőzök hibája.
Van egyáltalán hova menned, szülők?
Alapjában én is elitelem az abortuszt. Könnyen lehet mondani hogy az én hibám volt vagy hogy előbb kellett volna gondolkodni. Az ember sokszor hibázik. Szerintem mi mindannyian követtünk már el hibákat az életünk során
Vannak szituációk amikor sajnos egy abortusz a legjobb megoldás. Minden gyermek megerdemli hogy teljes (apa, anya) szerető családban nőjön fel. Ha valaki tudja hogy beteg lenne a babája, vagy esetleg megeroszakoltak és úgy maradt terhes, vagy egészen egyszerűen nem adottak a körülmények - lehet hogy nem árt egy megszakitasrol elgondolkodni. Nekem már van egy gyönyörű kisfiam. Neki szüksége van rám, ezentúl még jobban mint eddig. Azt hiszem nem tehetem meg vele hogy még egy babát szülök, ezáltal kevesebb időm és energiám lenne rá. Mindketten apa nélkül nőnenek fel. Így legalább a kicsiert megtehetek mindent hogy ne érezze oly nagyon hogy nincs mellette az apukája.
A megszólított #21-es vagyok. Teljesen egyetértek veled. Nekem nem volt abortuszom, és nem is lenne; de nem akarok abortuszvitába keveredni. Neked a meglévő babának kell mindent megadnod, és igenis van az az élethelyzet, hogy nincs más út. Könnyű azt mondani, hogy hord ki, de utána hogy mondasz le róla!?
Ha a szüleidhez nem mész, akkor keress albérletet, és minél előbb menj nőgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!