Ovu tesztek, miért lehet ekkora a különbség? Nézzétek meg, érdekes!
A vaterás One Step még sosem volt totál +, ezért most vettem egy más márkájút boltban.
Tegnap este ovu teszteltem, ugyanabból a mintából csináltam, egyszerre a kettővel, tehát ez nem adhat különbséget.
A vaterás (alsó) 20-as érzékenységű
Az expect (felső) 30-as érzékenységű
És az eredmény:
a 30-as jóval erősebb lett, mint a 20-as.
Ti értitek ezt??? Mitől lehet ez???
én ugyanígy jártam, és azt a választ kaptam, hogy felső sokkal érzékenyebb, mint a vaterás. Én mindig a felsőt használom, remélem jól működik..
A vaterás nekem nem jött be. de a felső sem pozi még, majd holnap lesz.
CSAJOK! Én csakis az Expect-et ajánlom!!! Rendeltem én is One Step-et, abban a hónapban amikor csak azt használtam, nem is volt egy db egyértelmű pozi tesztem se!!!
Viszont Expect-tel minden hónapban 2 nap brutál pozi! Az utolsó Expect-es hónapban az első brutál pozi napon és az első nega napon voltunk együtt és... 10 nap múlva nem mertem terhes tesztet csinálni, az Expect ilyen brutál pozi lett a 10.dpo-n és ettől felbátorodva egy 10-es terhes teszt igazolta hogy miért volt a "jós-ovu" teszt akkor pozi! Én nem ajánlom senkinek a One Step-et! Tudom van, akinek bejön, ez az én saját véleményem és tapasztalatom. Mielőbbi babásodást mindenkinek!
Akkor örülök, hogy nem csak nálam van ez így, már nem tudtam mire gondoljak...
Utolsónak gratula a + teszthez :)
TUdod most elgondolkodtatott a kérdésed. Több mint 1 éve próbálkozunk, és kb fél éve ovutesztelek is. Nekem se lett soha egyértelműen pozitív. Kezel is doki. De tegnap majdnem olyan sötét lett mint a kontrol. A tiednél egy kicsit erősebb. Lehet, hogy nincs is baj velem, csak venni kéne másfajtát? A másik fajtát hol vetted, és mennyibe került?
Bocs az offért.
Semmi baj, kérdezz csak nyugodtan :)
Az erősebb csíkosat, tehát a felsőt a Müllerben vettem, Expect a neve, 4 db volt egy dobozban és kb. 1500 Ft volt. Oké, jóval drágább, mint a vaterás, de azzal sosem tudtam, hogy mikor kellene akciózni, mert tényleg sosem volt egyforma erős a két csík, szóval nekem nem éri meg nekem azt venni :( Inkább áldozok rá kicsit többet ezek után, de akkor egyértelmű lesz végre :)
Amúgy én is azt hittem, hogy valami bajom van, hogy sosem lesz +, nem hagyott nyugodni a dolog, ezért is vettem ezt, és mint kiderült, jól tettem :)
Neked is a vaterással nem lett soha + ovuteszted? Szerintem vegyél Te is más márkát, hátha csak az a baj nálad is :)
Köszönöm a válaszod! a tegnap 08:10 vagyok.
Valószínű fogok venni én is. Velem sajna más baj is van. Pco.
Most is a 61dik napnál járok. Csak véletlen teszteltem 2 napja kíváncsiságból, meg éreztem peteéréses tüneteket.
De már ez is siker lenne. Bár a doki sokszor látott érett tüsszőt mégse mutatta a teszt. Gondolhattam volna, nagy hülye vagyok:-))))
Sok sikert neked, és köszi a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!