Kedden kellett volna megjönnie, de nem jött. Vettem egy Predictor tesztet, és ezt mutatja. De nem értem, mert a kontroll a halványabb. Mit gondoltok?
Ez egy eros pozitiv teszt! A teszt is eleg erzekeny, szoval nem csoda ha igy nez ki enni kesesnel.
Minden jot
Szia! 🙃 Ez bizony terhesség,gratulálok! 🤗🤗
Nekem is ilyen,tegnapelőtt csináltam,7 hetes vagyok
Sziasztok. Na vettem facelle csíkot. Most délután csináltam meg.
Ez nagyon egyértelmű.
Viszont hogy lehet ennyire erős ha csak 3 nap késésnél tartok? :O Hihetetlen. Hiszen még csak 4 hetes vagyok.
Másik nagy dilemma. 2 gyerekes anyuka vagyok. Van már egy 8, és egy 4 évesem. 38 èves vagyok, egyszerűen ebben a furcsa helyzetben hátunk mögött a koronavírussal nem tudjuk mit tegyünk a férjemmel. :( Ti mit tennétek?
Ne aggódj a vírus miatt, nyilván jobban kell most figyelni, fertőtleníteni mindent, ha lehet, sehova ne menj. De a vizsgálatok nálam pl magán rendelőben teljesen normálisan zajlanak, hétfőn megyek genetikai UH-ra, ugyanott vegzik, ahova a szülész-nőgyógyászhoz is járok.
Ha szeretnétek még babát, a kapcsolatotok is jó, és anyagilag is megengedhetitek, akkor el ne vetesd! Ki tudja, később sikerülne-e újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!