Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedden kellett volna megjönnie...

Kedden kellett volna megjönnie, de nem jött. Vettem egy Predictor tesztet, és ezt mutatja. De nem értem, mert a kontroll a halványabb. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
[link]
2020. ápr. 16. 16:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
A 11-es válaszoló tesztjen nem is úgy van mint a tieden. Azon a controll csík az erősebb. Szerintem biztos jól jelzi a pozitív eredményt, de ismételd meg egy facelle-vel szerintem is! :)
2020. ápr. 16. 20:40
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Másfél éve én is használtam ezt a fajtát és nálam is így volt mint nálad.Bizony a tied is pozi,gratulálok.🤗😊
2020. ápr. 16. 22:38
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy eros pozitiv teszt! A teszt is eleg erzekeny, szoval nem csoda ha igy nez ki enni kesesnel.

Minden jot

2020. ápr. 16. 23:52
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy teljesen normális pozitív teszt!! Az enyém ilyen volt [link]
2020. ápr. 17. 06:42
 25/31 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítő válaszokat. Ha veszek másikat, és azt megcsinálom akkor arról még mutatok képet. :)
2020. ápr. 17. 08:12
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Majd 8hetesen előttem kíváncsiságból még egy tesztet hamár úgy is lejár év végén és erősebb lett sokkal nekem is a T csík, úgy mint neked. Gratulálok a babához!
2020. ápr. 17. 10:21
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 🙃 Ez bizony terhesség,gratulálok! 🤗🤗

Nekem is ilyen,tegnapelőtt csináltam,7 hetes vagyok

[link]

2020. ápr. 17. 15:20
 28/31 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Na vettem facelle csíkot. Most délután csináltam meg.

[link]

Ez nagyon egyértelmű.

Viszont hogy lehet ennyire erős ha csak 3 nap késésnél tartok? :O Hihetetlen. Hiszen még csak 4 hetes vagyok.

Másik nagy dilemma. 2 gyerekes anyuka vagyok. Van már egy 8, és egy 4 évesem. 38 èves vagyok, egyszerűen ebben a furcsa helyzetben hátunk mögött a koronavírussal nem tudjuk mit tegyünk a férjemmel. :( Ti mit tennétek?

2020. ápr. 17. 16:09
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj a vírus miatt, nyilván jobban kell most figyelni, fertőtleníteni mindent, ha lehet, sehova ne menj. De a vizsgálatok nálam pl magán rendelőben teljesen normálisan zajlanak, hétfőn megyek genetikai UH-ra, ugyanott vegzik, ahova a szülész-nőgyógyászhoz is járok.

Ha szeretnétek még babát, a kapcsolatotok is jó, és anyagilag is megengedhetitek, akkor el ne vetesd! Ki tudja, később sikerülne-e újra.

2020. ápr. 17. 16:47
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
#28: Nem kell a csík erősségére túl sokat adni. Lehet korábban volt ovud, vagy persze lehet ikerterhesség de a HCG értéke nagyon egyéni. Csak annyira fontos, hogy ha valamilyen gond esetén vérből nézik az értékét pár naponta, hogy magához képest mennyit emelkedik. Szóval így lehet neked 3 nap késéssel olyan erős teszted mint nekem 7 napos késéssel volt (nekem ekkor volt ilyen erős :D) de nem utalt gondra az én esetemben sem. Ráadásul ez vizeletből nézi a HCG-t, az meg a vizelet koncentrációjától is függ meg egyebektől. Szóval ha pont időben volt ovud és csak 1 baba van, akkor is megeshet ilyen erős teszt nyugi.
2020. ápr. 19. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!