Kedden kellett volna megjönnie, de nem jött. Vettem egy Predictor tesztet, és ezt mutatja. De nem értem, mert a kontroll a halványabb. Mit gondoltok?
2020. ápr. 16. 16:19
11/31 anonim válasza:
Az enyém ilyen volt 1 éve
12/31 A kérdező kommentje:
Igen tényleg furi, neked is kedves 11-es pont fordított a csíkok erőssége mint az enyémen. Na az a tuti haveszek mégegyet, de most valami másikat.
2020. ápr. 16. 17:00
13/31 anonim válasza:
Vennék másik fajtát ( a sima Facelle csík tökéletes), mert nem merném azt mondani, hogy ez a teszt nem hibás. A kontroll csíknak nem így kellene kinéznie. Ettől függetlenül szerintem terhesség lesz ez, de biztos ami biztos.
14/31 A kérdező kommentje:
Az is megfordult a fejemben, hogy lehet fordítva rakták bele a csíkot?
2020. ápr. 16. 17:21
15/31 anonim válasza:
Magas már a Hcg hormon és erősebb a tesztcsík a controll nál. Gratulálok! Vegyél egy normál erzekenyegu tesztet és 2 egyforma csíkos lesz. Gratulálok
16/31 anonim válasza:
Vagy digitálisat 🙂 Gratulálok! 👣🍼
18/31 anonim válasza:
Hűha... Aki látott már terhességi tesztet, az tudja, hogy a pisis vége felé van a tesztcsík, a másik a kontroll csík. A pisis végén van a kupak. Aki meg még nem látott terhességi tesztet az meg ne szakértsen itt, főleg ne bunkó módon. 🙂
Na, most hogy ezt tisztáztuk, a kérdező felé fordulok: szerintem is hibás, csinálj egy másikat, bizos, ami tuti. Drukkolok! 🙂
19/31 anonim válasza:
20/31 anonim válasza:
Szerintem nem rossz a teszt, főleg elnézve az utolsó kommentelő képét.
De úgyis veszel másikat :) Az x-epil is teljesen megfelel, vagy az olcsóbb facelle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!