Van itt olyan köztetek, aki megszakításos védekezéssel teherbe esett úgy, hogy a párja időben kivette?
"Lövésem sincs, hogy mi lenne a legjobb megoldás erre a problémára."
Attól függ, hogy mennyire szeretnél abortuszt. Ha igen, rizikózz.
Annyit tudnod kell, hogy a "nem szeretem az óvszert" pasik könnyen okozhatnak neked terhesség mellett méhnyakrákot is, mert a szabados szexszel 99 %, hogy hpv hordozók.
A felelőtlen hozzáállásuk pedig 99,99 %-ban arra vezet, hogy biztosan magadra maradnál a bajban akármelyik történik meg.
Nálunk egyikünk se szereti az óvszert, nekem viszont trombózishajlamom van, így két gyerek és 15 év után is csak az óvszer jöhet szóba. Minden másnak túl nagy a kockázata, mivel 100 %, hogy nem akarunk harmadikat. A második sikeres megszakítással jött, őt akartuk, csak nagyobb korkülönbség volt a terv.
Ez a "védekezés" csak olyan párkapcsolatban működőképes, ahol nem baj ha becsúszik a baba.
Mi így voltunk együtt évekig, egyszer se történt baleset, de ha esetleg teherbe estem volna, akkor is örültünk volna.
Mi is így csinatuk mindig a férjemmel, igaz ha becsúszott volna a baba nem bántuk volna. Viszont csak akkor lettem terhes mikor már nem volt “kiszállás” 😂
De igen teherbe lehet esni így is, úgy h ha nem akarok babát akkor ésszel.
Mi egyszer próbáltuk, pont aton az elven, hogy ha becsúszik, az se tragédia. Becsúszott. ;)
Nem megyek bele a mocskos részletekbe, de 100%, hogy időben kivette.
Férfije válogatja, hogy mit jelent, hogy kiveszi időben.
Én nem bíznék egy pasiban sem, akkor lennék vele így együtt, ha nem bánnánk, ha baba lenne.
Amúgy mi az, h lehet hogy rosszat tenne a szervezetednek? Kérdezz ki egy nőgyógyászt, amúgy sem adnak csak úgy.
Hány olyan sztorit lehet olvasni, hogy bevette az esemény utánit, megjött és mégis terhes volt. Szóval 100% nincs, csak ha nem élsz nemi életet.
“Nem szeretnék fogamzasgatlot szedni, mert lehet, hogy rosszat tenne a szervezetemnek”
hát, én erre csak azt tudom mondani, hogy az abortusz, vagy a terhesség 1000x jobban megviseli a szervezeted, mint a fogamzásgátló.
Akik azt írták, hogy ők évekig úgy csinálták, azok baromi szerencsések.
Menj el orvoshoz, és írass gyógyszert! Ez nem játék!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!