Ezt csak én látom pozitívnak?
2020. ápr. 15. 12:52
12/24 anonim válasza:
Én látom a második csíkot de nem tudom eldönteni, hogy szürke vagy halvány rózsaszín. Egyébként nekem sem volt teljesen rendszeres a ciklusom és az én első tesztem is valami hasonló volt, mint a tied. Alig alig láttam valamit..csak ha nagyon forgattam. Azóta 9 hetes a pocaklakóm.
13/24 A kérdező kommentje:
Vettem mégegy tesztet.
Amit ide feltöltöttem tegnap csináltam.
Ezt megcsináljam ma, vagy majd csak holnap?
2020. ápr. 15. 17:44
15/24 A kérdező kommentje:
Rendben!
Úgy izgulok.. majdnem egy éve próbálkozunk...
2020. ápr. 15. 18:32
16/24 anonim válasza:
Én is látom,de nagyon halvány. Drukkolok
17/24 anonim válasza:
A facelle jó teszt. Viszont ez a fajta árnyékot vet. Mozgasd, billentsd, fordítsd meg (a másik kezedben legyen a bemártós vége). Változott a csík helye?
Tudom, hogy nem szabad... De szedd szét! Akkor látod egyértelműen, hogy árnyék, vagy elszíneződés.
A csak tesztcsík fajtával nincs ilyen gond.
A mai milyen? Szorítok, megy a drukk!
18/24 A kérdező kommentje:
Most csináltam meg a mai tesztet, ez teljesen negatív, ma még halvány csíkot sem látok rajta... (predictor)
2020. ápr. 16. 06:42
19/24 anonim válasza:
Semmiképp se búsulj, a lehető legrosszabb időszak ez a terhességre, ha előre tudtam volna tavaly hogy ez lesz, lehet hogy vártunk volna.
20/24 A kérdező kommentje:
Csak ennyi idő után már azért kétségbe vagyok esve .. :(
2020. ápr. 16. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!