Ezt csak én látom pozitívnak?
2020. ápr. 15. 12:52
1/24 anonim válasza:
Elhiszem, hogy nagyon szeretnél gyereket, hogy a bánatba lehet ezt pozitívnak látni? Van egy piros csík, meg egy hófehér mező. Ezentúl mindig, amikor bizonytalan vagy, vedd úgy, hogy negatív.
2/24 anonim válasza:
Mintha halványan lenne ott vmi. De sokáig forgattam a tablettet, szóval nem biztos.
Hányadik napon teszteltél?
3/24 A kérdező kommentje:
Tegnap teszteltem, akkor volt 3 napos késés. Ma van a 4. nap, és nem 100% a rendszeressége a mensimnek. Van hogy előbb, van hogy később, van hogy pontosan jön meg a naptári vezetés alapján.
2020. ápr. 15. 12:58
4/24 anonim válasza:
Van ott valami, de ez még inkább negatív. Várj egy hetet, ha van baba, addigra rendesen látható lesz.
5/24 anonim válasza:
Látok valamit, de én nem szerettem ezt a tesztet. (már ha ez a facelle)
Szerintem vegyél 1-2 jobb tesztet. Predictor early, Clear Blue.
6/24 anonim válasza:
Én is látom, 2 naponta duplázódik a HCG, ilyen időközönként tesztelgess.
7/24 anonim válasza:
Ezt így egyenlőre negatívnak mondanám. Ha nem jön meg a menzesz, csinálj még pár nap múlva is!
9/24 anonim válasza:
Sajnos ez negatív. Hómező. A pozitív tesztet nem kell forgatni, meg gúvadt szemmel nézegetni!
10/24 anonim válasza:
Mikor megnyitottam a képet azonnal láttam egy halvány vonalat, de ahogy ránagyítottam, már nem.
Míg nem jön meg, van esély. Majd írd meg, hogy mi lett, drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!