Tünetek 1 héttel a nemvárt előtt?
Akkor vannak tünetek, mikor van HCG a vérben.
Sajnos ezek a "tünetek, jelek" lehetnek pms tünetek. Nekem menzesz előtt is jobban látszódnak az erek a mellemen, és feszesebbek is lesznek. Sajnos most sem a babát jelezte.
Kívánom a legjobbakat! 🍀
Ha jókor voltatok együtt, akkor lehet, hogy teherbe estél, de ezeknek a tüneteknek még semmi közük a terhességhez. Tesztelj pár nap múlva.
Nekem amúgy mindig mindenféle tünetem volt menstruáció előtt, kivéve, amikor tényleg teherbe estem, mert akkor kb nem volt semmi, csak némi hashúzódás 13. dpo-n, és aznap délután pozitív is lett a tesztem. De se mellfájás, se ilyen fáradtság meg hasfájás meg hasonlók, semmi.
Kedves kérdező. Hosszú ciklusaid nem azt jelentik, hogy hamarabb lesz pozi a teszted :) Hanem, hogy később van ovud. 35-38 napnál kb 21-23. napon.
Leghamarabb mensi előtt 4 nappal lehet bármi tünet ami terhességre utalhat. Ilyenkor egy nap is nagyon sokat számít. 7 nappal nem várt előtt még be sem fejeződött a beágyazódás.
Türelem :)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Igyekszem türelmes lenni. ☺️
Ma észrevettem rózsaszínes foltot a tisztaságot, de semmi görcs nincs. Mensihez még korai. Mi lehet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!