Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív lett a tesztem?

Pozitív lett a tesztem?

Figyelt kérdés
Várjak még vele jövőhétig, vagy jobb ha már holnap kerek időpontot? Ma délután csináltam a tesztet ami erősen pozitív lett.
2020. ápr. 14. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Az esedékes menstruáció utáni 3.hétre kérhetsz holnap időpontot
2020. ápr. 14. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az első írja. 3 héttel mensi utánra kérj időpontot. Lelki megnyugváshoz 3-4 nap múlva tesztelj mégegyet ;)

Jó egészséget!

2020. ápr. 14. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

7.hetre mar van szivhang. Ha nem akarsz foloslegesen menni, akkorra kerj.

4hetes korul vagy most.Gratula:)

2020. ápr. 14. 21:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gratulációt. Utolsó mensim március 7.e volt. Beírtam egy kalkulátorba ott az jött ki,hogy 5+3 hetes vagyok.
2020. ápr. 15. 06:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 2 hét múlvára simán kérhetsz időpontot.
2020. ápr. 15. 07:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerettem volna kérni. de sajnos majd csak május 11 e után tudok menni. Az orvosom azt mondta hogy ha ne adj isten elmegyek és a váróban elkapnám a koronát,akkor elmehet a babám. És hogy állítólag nincs addig semmi maraszthatatlan vizsgálat, akkor leszek 12 hetes. Eléggé elszomorodtam , de nincs mit tenni ,várok.
2020. ápr. 15. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a magam részéről nagyon későinek tartom az első vizsgálatot a 12.héten. Biztosan megpróbálnék magánba időpontot kérni. Megnyugtatásképpen, hogy méhen belül, jó helyre ágyazódott be az embrió, van e szívverés. Szerintem ez nem elhanyagolható, legalább is engem biztosan megnyugtatna.

Kellemes babavárást kívánok! 🍀

2020. ápr. 15. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!