1/12 anonim válasza:
Én egy sárga pillangót. Miért, mit kéne?
2/12 anonim válasza:
Én ezt halvány pozitívnak látom.
Tesztelj újra reggel
3/12 anonim válasza:
Én is pozitívnak látom. Majd ismételj
4/12 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ez pozitív lesz, látszik, hogy színes. Ismételj, szerintem ha ezen ennyire látszik, bármikor ismètelhetsz, ha terhesség, akkor valamennyire már látszani kell másikon is, lehet erősebben is.
7/12 anonim válasza:
Vagy elázott, vagy pozitív. Tudni kellene, hanyadik ovuláció után napon vagy. Nekem pl. 14 nappal utána annyira halvány csíkom volt, 10-es teszten, hogy csak én láttam. De ne költs drága tesztre, a Rossmannos Facelle 300Ft-ért mindent tud. Pár nap múlva tesztelj újra.
8/12 anonim válasza:
Én egyébként kicsit elázottnak látom.
9/12 anonim válasza:
Elázott és ott állt meg pont a nedvesség.
10/12 anonim válasza:
Pozitív :) én is tegnap teszteltem 10- tesztel nagyon halványat( még ennél is halványabbat. Most akkor szoríthatunk hogy erősödjön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!