6 dpo-n a haspuffadás jelzett már valakinél babát?
6. dpo-n még semmilyen terhesség nem áll fent. Így bármit érzel az "még" nem terhességtől van.
Nekem alapvetően kb 6-7.dpon kezdődik a puffadás, nekem ez pl egyértelmű pms tünetem. De ez is változó.
A puffadásod mástól van.
Lehet valakinek hülyeség a kérdés, de szerintem attól nagyobb idióta nincs, aki azért jön erre az oldalra, hogy névtelenül lehülyézzen és idiótázzon másokat, szar életetek lehet húgyagyúak, ha ez adja nektek meg a napi örömöt! 😅😅😅 jó példák lehettek a gyerekeiteknek, feltéve, ha vannak, de akkor sajnálom is szerencsétleneket.
Aki normálisan válaszolt, annak köszönöm a választ! Megjegyzem a beágyazódás 5-7 nap alatt is befejeződhet es mar több helyen is olvastam, hogy van akinek mar ilyenkor pozi lett a tesztje. Azok is biztos mind idióták.
Igen a beágyazódás 5-10 napig tarthat, átlagosan 1 hét. De! De ha pont az aktus napján is van az ovu, még egy nap mire megtermékenyül a petesejt, még két nap míg vándorol és ugye minimum 5 nap mire beágyazódik (ha a csillagok is úgy állnak) és még 2 nap mire lesz annyi hcg a szervezetben ami meg tud jelenni a vizeletben. Ergó terhességi tünetekről leghamarabb is csak a 9.dpon lehet beszélni, de akkor minden pöccre elsőre történt, aminek az esélye alapvetően baromi alacsony... de 6. dpo-n még nincs terhesség. Nem csak a beágyazódásból áll a fogantatás, előtte még történik sok minden és még utána is kell idő mire a hcg megjelenik.
Nem kell hozzá agysebésznek lenni, hogy megértse az ember. Fizikai és biológiai képtelenség. 6 nap alatt még nem fejeződik be semmi, mert ebből minimum 2 nap mire elkezdődik maga a beágyazódás, tehát még csak 4 ap ergó nincs hcg meg semmi terhességi tünet. De magyarázhatnám még estig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!