Hány hetes korig jelzett nektek a teszt pozitív eredményt?
8 hetes korban teszteltem utoljára
Utána nem
Nem jó ilyenkor már tesztelgetni szerintem. Én nem hittem el, hogy tényleg sikerült és nagyon féltem a vetelestol és állandoan tesztelgettem. Nem pontosan emlékszem, talán 8 hetes körül csináltam egyet és tok halvány lett. Teljesen pánikba estem és rohantam az első orvoshoz aki fogadott, kiderult hogy minden oké és még ki is nevetett, hogy emiatt így bepanikoltam :)
Azóta 16 hónapos a fiam.
En meddőseggel kezelt vagyok. Viszonylag hosszú idő alatt lettem terhes elsore és mivel türelmetlen vagyok teszteltem altalaban mensi napján mindig. Egy idő után raszoktam h a vaterarol veszek tesztet. Aztan terhes lettem és megmaradt sok teszt. Megszultem és kis korkulonbseggel terveztük a másodikat, és a meglevő tesztek meg jók vtak így azt használtam akkor is, viszont a második babánk azonnal osszejott, és még mindig volt pár teszt. :) szóval vagy kidobtam vna (mert lejar) vagy elajandekkozom/eladom (bar ahhoz már kevés volt) vagy elhasznalom.
En elhasznaltam trimeszterenkent 1-et. Vegig + volt. Kamu hogy nem lesz pozitív.
A hcg valóban a 12. Hét után csökken
De nem tűnik el teljesen....
Szules utan is pozitiv egy csomo ideig.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!