Szerintetek teszteljek, vagy várjak pár napot?
Pénteken (múlt szombatra vártam időben lett volna) volt egy kis piros menzim, gondoltam megjön.Ám azóta csak néha barnázok, azt is csak éppen hogy. Vegyek tesztet,vagy várjak pár napot, hátha megjön.Egyáltalán nem érzem,hogy meg akarna jönni.
Hozzáteszem, hogy bár babát nem terveztünk, de ha mégis jönne, megszülném és szeretnénk.
jajj..de izgi!
Úgy szorítok neked!!!
majd írj, ha újra megvan a teszt!!!:-))
Szerintem mielőbb csinálj még egy tesztet ( de ne olyant mint a múltkor, hanem másik fajtát vegyél ) , mert ha a cicidből " folyadék " préselhető Ki, az lehet előtej is.
De sajna lehet hormonális ok is, aminek a hátterében lehet hogy nincs terhesség.
Ha viszont előtej, akkor még szerintem az is korai egy max. 6-7 hetes terhességnél.
Neked kb. ennyi lehet, ugye? Mert ha pozitív a teszted, akkor jobb ha orvos is lát.( vizsgálat, UH , vérvétel esetleg.)
Szivből gratulálok!
Minden jót kivánok nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!