Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek teszteljek, vagy...

Szerintetek teszteljek, vagy várjak pár napot?

Figyelt kérdés

Pénteken (múlt szombatra vártam időben lett volna) volt egy kis piros menzim, gondoltam megjön.Ám azóta csak néha barnázok, azt is csak éppen hogy. Vegyek tesztet,vagy várjak pár napot, hátha megjön.Egyáltalán nem érzem,hogy meg akarna jönni.

Hozzáteszem, hogy bár babát nem terveztünk, de ha mégis jönne, megszülném és szeretnénk.

2010. júl. 27. 09:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%
A nagyon halvány csík is csík!:)) Légyszi írd meg mielőbb, ha van újság!:)
2010. júl. 28. 21:51
 12/24 Aisa25 ***** válasza:
Na, teszteltél újra? :) :) Mi lett?
2010. júl. 30. 23:10
 13/24 eszo ***** válasza:

jajj..de izgi!

Úgy szorítok neked!!!

majd írj, ha újra megvan a teszt!!!:-))

2010. júl. 31. 08:36
 14/24 A kérdező kommentje:
Teszt még nincs,de ma reggel kíváncsiságból megnyomtam (fejtem) a cicim és bizony van benne "folyadék". Jövőhéten tesztelek újra, előbb nem akarok.
2010. júl. 31. 09:14
 15/24 anonim ***** válasza:

Szerintem mielőbb csinálj még egy tesztet ( de ne olyant mint a múltkor, hanem másik fajtát vegyél ) , mert ha a cicidből " folyadék " préselhető Ki, az lehet előtej is.

De sajna lehet hormonális ok is, aminek a hátterében lehet hogy nincs terhesség.

Ha viszont előtej, akkor még szerintem az is korai egy max. 6-7 hetes terhességnél.

Neked kb. ennyi lehet, ugye? Mert ha pozitív a teszted, akkor jobb ha orvos is lát.( vizsgálat, UH , vérvétel esetleg.)

2010. júl. 31. 15:21
 16/24 A kérdező kommentje:
Gondoltam már én is hormonális gondokra is. Az orvosom is csak jövő héten lesz. Nem tesztelek előbb, mert ha nem mutatna babát, akkor halálra rémíteném magam. Így inkább még izgulok vagy vagy alapon. Egyik sem jó.
2010. júl. 31. 16:33
 17/24 A kérdező kommentje:
Sejtettem én, mert sokszor kell pisilni és az ingert nagyon erősen érzem a hólyagomban. Ez minden terhességemre nagyon jellemző volt és a méh változása okozta. Szóval, ma gyönyörű pozitív lett a teszt .
2010. aug. 3. 08:30
 18/24 anonim ***** válasza:

Szivből gratulálok!

Minden jót kivánok nektek

2010. aug. 3. 08:46
 19/24 anonim ***** válasza:
Gratulálok és jó egészséget kívánok!
2010. aug. 3. 08:47
 20/24 anonim ***** válasza:
Gratulálok.:-))))
2010. aug. 3. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!