Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Orrspray terhesség alatt?

Orrspray terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van itt olyan kismami aki használt orrsprayt terhesség alatt? Szabad vagy sem? Majd ha megyek dokihoz megkérdezem,de addig tanácstalan vagyok. (Allergiás vagyok és állandóan eldugul az orrom)
2020. ápr. 9. 22:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! 😊
2020. ápr. 10. 20:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A betegtájékoztatóra mindent ráírnak kb, hogy ne lehessen azt mondani, hogy de nem szóltak. Inkább fújj be néha, minthogy ne kapj levegőt, küszködj, ideges legyél stb. Nem is kell teljes adagot, nekem a rhinospray plusz mar egy picike cseppje is rögtön lelohasztja a duzzadt nyálkahártyán. De a Salvus vizes orrsrpay is jó, egy kis mentolos nózival kombinálva :)
2020. ápr. 11. 11:56
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen én is ezt gondolom,hogy mindent ráírnak,hogy ne lehessen rájuk panasz. Tegnap hozott a férjem tengervizest de az egy szar...a patikában is mondták h ne nagyon használjam a rhino-t mert káros,de majd az orvost megkérdem 😊
2020. ápr. 12. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!