Miért késik a menstruációm?
20 éves vagyok, egy ideig a fogamzásgátló után 30 naposak voltak a ciklusaim, beállt rendesen, majd az utolsó 3 hónapban 52, 34, most pedig ez a 41. nap.
Az 52 napos ciklusnál aggódtam a terhesség miatt, de 8 teszt lett negatív aztán megjött rendesen. Most abból a szempontból nem aggódom, hogy tényleg tankönyvi pontisággal védekeztünk, tegnap csináltam is egy tesztet, ami negatív lett, viszont már tegnap rettenetesen fájtak a melleim, a mehszajam kőkemény, közepesen van magasan és a naama os mentősen görcsöl, de nem jött meg.
Terhes nem lehetek, ugye?
IR és pajzsmirigy valószínűleg kilőve.
Szerintem sem vagy terhes. De ugye mindig érdemes mensiig tesztelni ilyen hosszú ciklusnál.
IR + pajzsmirigy valószínűleg kilőve... a valószínű az nem igazán pontos. Soha nem tudhatod vizsgálat nélkül. Tünetmentes is lehet, de pl a hosszú ciklusok minimum pajzsmirigy gondra utalhatnak.
Miből gondolod, hogy egyik zavar sem állhat fent?
- Korán kel és kenyeret süt, ne nem a pék. Mi az?
- ???
- De, a pék.
Pajzsmirigy vagy ciszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!