Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért késik a menstruációm?

Miért késik a menstruációm?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, egy ideig a fogamzásgátló után 30 naposak voltak a ciklusaim, beállt rendesen, majd az utolsó 3 hónapban 52, 34, most pedig ez a 41. nap.

Az 52 napos ciklusnál aggódtam a terhesség miatt, de 8 teszt lett negatív aztán megjött rendesen. Most abból a szempontból nem aggódom, hogy tényleg tankönyvi pontisággal védekeztünk, tegnap csináltam is egy tesztet, ami negatív lett, viszont már tegnap rettenetesen fájtak a melleim, a mehszajam kőkemény, közepesen van magasan és a naama os mentősen görcsöl, de nem jött meg.

Terhes nem lehetek, ugye?

IR és pajzsmirigy valószínűleg kilőve.

2020. ápr. 9. 10:06
 1/5 A kérdező kommentje:
*a hasam is érősen görcsöl
2020. ápr. 9. 10:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha rendesen védekeztetek, akkor nem lehetsz terhes.
2020. ápr. 9. 10:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sem vagy terhes. De ugye mindig érdemes mensiig tesztelni ilyen hosszú ciklusnál.

IR + pajzsmirigy valószínűleg kilőve... a valószínű az nem igazán pontos. Soha nem tudhatod vizsgálat nélkül. Tünetmentes is lehet, de pl a hosszú ciklusok minimum pajzsmirigy gondra utalhatnak.

Miből gondolod, hogy egyik zavar sem állhat fent?

2020. ápr. 9. 11:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Voltam magán pajzsmirigy és cukorterheles vérvételen, és már beszeltem az orvossal, csak a vizsgálatok középébe belerondított ez a vírus, így most nem tudok teljesen biztosat. Ezért valószínűleg kilőve.
2020. ápr. 9. 11:49
 5/5 anonim ***** válasza:

- Korán kel és kenyeret süt, ne nem a pék. Mi az?

- ???

- De, a pék.

Pajzsmirigy vagy ciszta.

2020. ápr. 9. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!