Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Gábriel mennyire érzékeny?

A Gábriel mennyire érzékeny?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy 25-ös, de az x-epil is az, és az már nem várt előtt is pozitív volt. Előző terhesség után, a szoptatás miatt most jött meg először. Vagyis március tizediken. 7 napot tartott, teljesen normális volt. Gábriel tesztet tudtunk most beszerezni. Sosem használtam még első tesztkent, csak mindig mikor már másik fajta pozitív volt. Most viszont nem tudom pontosan mikor kéne megjonnie. Ha 28 nappal számolok akkor ma, amúgy meg valamikor a héten. Ha mondjuk szombaton tesztelek vele akkor már mutatnia kell? Akkor is ha mondjuk csak az a nemvart napja? Nem szeretném feleslegesen elpazarolni, és szerintem nem olyan érzékeny mint a többi.
2020. ápr. 7. 14:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Az x-epilnél érzékenyebb, vagyis, hamarabb mutatja, de inkább érdemes megvárni a késést. Főleg, ha nem szeretnéd elpazarolni, számolj 30 nappal és az a biztos. Sok sikert!
2020. ápr. 7. 15:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha ma kéne, hogy megjöjjön, akkor még megjöhet. De ha késik pár napot, az is teljesen normális. Én is annak idején Gabriel tesztet használtam, egyébként nem egy túl érzékeny teszt, de minek is kell, hogy érzékeny legyen? Nem tök mindegy, hogy terhes vagy, csinálsz egy tesztet ma és negatív lesz ennek ellenére, vagy esetleg megvárod, hogy egyáltalán kimaradjon a vérzésed, vársz pár napot és utána tesztelsz és akkor már egy kevésbé érzékeny teszt is tuti kimutatja. Én azt csináltam, mikor babát terveztünk és nem jött meg, hogy egyébként 24-25 napos ciklus mellett kivártam a leghosszabb ciklusomat, ami 30 nap volt és a 31. napon teszteltem. Olyan pozitív volt, hogy majd kiverte a szemem a Gabriel teszt! :) Neked is ezt tanácsolom. Pláne, hogy úgysem tudsz orvoshoz sem menni ebben a helyzetben nagyon, amíg nem tuti a terhesség. Úgyhogy simán tudsz várni a teszteléssel is.
2020. ápr. 7. 15:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából nem akartam ennyire túl bonyolulitani a kérdést. Utólag látom csak. Annyit szerettem volna tudni, hogyha tegyük fel szombat a nemvart napja akkor ha aznap tesztelek mutatja vagy sem. :) ma vagyok a 28. napon. Azért szeretnék szombatig várni mert úgy lenne a leghosszabb ciklus kivarva.
2020. ápr. 7. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!