1 hete késik! 2szer megszédültem a melleim kicsit feszülnek a bimbóm érzékeny 2 napja megativat teszteltem Várjak még?

Szia,most én is így vagyok csak nekem 10 napja késik 4 nap után csináltam tesztet nem reggeli vizeletből nega volt.Ráadásúl
Spirálom lesz amit meg is vettem csak ugye menstruációt várok,és úgy kellene mennem nőgyógyászhoz vissza.

Annak mutatja később, akinek az ovulációja később van. Ovu utáni napok száma állandó a mensiig. Ovu után 14 nappal, ha van terhesség minden teszt kimutatja.
A kérdés mikor lehetett az ovu? Szoktak hosszabb ciklusok lenni? néha 28 néha 42 nap? Ha igen akkor lehet reménykedni babában, de ilyenkor nem a menstruáció késik, hanem később lehetett ovu így a mensi is későbbre várható. Aki később tesztelt csak pozit, annak később fogant a baba mivel később volt ovu.
Tehát ovu után 14 nappal, ha negatív a teszt, akkor nincs terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!