Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem latja a várandóságot a...

Nem latja a várandóságot a doki, de vérvétel kimutatta?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 5 napja voltam nőgyógyászaton.53 napja késett akkor a havim,1 pozi teszt. Terhességre utaló jelet nem látott viszont 2 cisztát igen a jobb és a baloldali petefészekben is. Kért laborvizsgálatot vérből. Hcg-t és petefészek tumorra vagy miaz.. megjött az eredmény. Ma vissza hívtam. A hcg 691,00 magas. A másik normális 16,6 Azt mondta ez terhesség. Feb 9én volt meg utoljára.. normális,h nem lát uh-n semmit?

Köszönöm előre is a válaszokat.

2020. ápr. 7. 08:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Holnap 7-7:30 között néznek uht és néznek hcg-t. Az gondolom kész lessz holnap reggel,mert azt mondta a doki elne mozduljak onnét és ne igyak, ne egyek amíg nem tudunk valamit 😅
2020. ápr. 7. 11:42
 12/22 anonim ***** válasza:
82%
Fura vagy kérdező, sírva röhögős emojik lennének az utolsók, amiket ilyen jellegű kérdés mellé raknék.
2020. ápr. 7. 13:09
 13/22 A kérdező kommentje:

Csak azért tettem oda őket, mert már nem tudom mivan.. teljesen hülyén érzem magam és nem tudom hova tenni ezt az egészet..

Nem tudom most mivan.. és azt sem értem ha már a doki nem érti,nem tudja én honnét tudjam,értsem...

Nem azért tettem a nevetős smileiket,mert vicces.. csak úgy kínomban kerültek oda.

2020. ápr. 7. 13:59
 14/22 anonim ***** válasza:
Na van valami hír??
2020. ápr. 7. 15:55
 15/22 anonim ***** válasza:

Szia! Nálam ikerterhesség kezdődött így. Késett, volt +tesztem doki nem látott semmit hüvelyi uh. Másnap hcg +uh ez ment kb 4napon keresztul lassan emelkedett a Hgc minden alkalommal kereste a dokim a méhenkovülit de sehol semmi. Aztán hasival is megnézte végül mert mondtam neki h tuti h baba biztos vagyok benne de nem tudom én sem hová bújt 😀😁 és felkiáltott egyből h úristen meg is vannak!! Én meg majdnem lefordultam a vizsgálóasztalról h akkor ez azt jelenti h ikrek?

Nálam hátrahajló méh miatt nem látszódott csal hasi uhn, a Hcgt azóta sem tudjuk miért volt olyan alacsony.

2020. ápr. 8. 08:21
 16/22 anonim ***** válasza:
Mit mondtak?
2020. ápr. 8. 18:12
 17/22 anonim ***** válasza:
Na mi történt azóta?
2020. ápr. 10. 12:49
 18/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Csütörtökön megműtöttek,kivették a petevezetékem.. ott ragadt 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
2020. ápr. 11. 07:37
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de sajnálom :( :'(

Gyors felépülést kívánok! És mielőbbi sikeres terhességet!

2020. ápr. 11. 07:59
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😭
2020. ápr. 11. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!