Nem latja a várandóságot a doki, de vérvétel kimutatta?
Sziasztok! 5 napja voltam nőgyógyászaton.53 napja késett akkor a havim,1 pozi teszt. Terhességre utaló jelet nem látott viszont 2 cisztát igen a jobb és a baloldali petefészekben is. Kért laborvizsgálatot vérből. Hcg-t és petefészek tumorra vagy miaz.. megjött az eredmény. Ma vissza hívtam. A hcg 691,00 magas. A másik normális 16,6 Azt mondta ez terhesség. Feb 9én volt meg utoljára.. normális,h nem lát uh-n semmit?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Csak azért tettem oda őket, mert már nem tudom mivan.. teljesen hülyén érzem magam és nem tudom hova tenni ezt az egészet..
Nem tudom most mivan.. és azt sem értem ha már a doki nem érti,nem tudja én honnét tudjam,értsem...
Nem azért tettem a nevetős smileiket,mert vicces.. csak úgy kínomban kerültek oda.
Szia! Nálam ikerterhesség kezdődött így. Késett, volt +tesztem doki nem látott semmit hüvelyi uh. Másnap hcg +uh ez ment kb 4napon keresztul lassan emelkedett a Hgc minden alkalommal kereste a dokim a méhenkovülit de sehol semmi. Aztán hasival is megnézte végül mert mondtam neki h tuti h baba biztos vagyok benne de nem tudom én sem hová bújt 😀😁 és felkiáltott egyből h úristen meg is vannak!! Én meg majdnem lefordultam a vizsgálóasztalról h akkor ez azt jelenti h ikrek?
Nálam hátrahajló méh miatt nem látszódott csal hasi uhn, a Hcgt azóta sem tudjuk miért volt olyan alacsony.
Jaj de sajnálom :( :'(
Gyors felépülést kívánok! És mielőbbi sikeres terhességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!