Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párommal január óta próbálko...

A párommal január óta próbálkozunk. Folyamatos fehér folyásom van. Emiatt nem esem teherbe, vagy ennek nincs köze a dologhoz?

Figyelt kérdés
2007. dec. 13. 09:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem derítsd ki az orvosoddal a folyás okát, és kezeltesd, de nem valószínű, hogy emiatt nem esel teherbe. Nekem is volt rendszeresen visszatérő folyásom, de amikor úgy döntöttünk belevágunk, mert babát szeretnénk elsőre összejött. Szerintem ha egészséges vagy, a körülmények is megfelelőek, és nem stresszelsz a dolgon, csak szeretitek egymást a pároddal, akkor nem kell sokat várni. Sok sikert!
2007. dec. 13. 10:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy a folyás lenne az oka, de kivizsgáltatni és kezelni érdemes.

Csak nyugodtan, ne görcsölj rajta, szinte felejtsd el a babát, és hamarabb összejön, hidd el:-)

2007. dec. 13. 12:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A folyamatos, szünet nélküli folyás nem természetes, valami enyhe fertőzésed, gombád lehet.Nincs picit ecetes szaga? Ezt egy kúrás gyógyszerrel ki tudják kezelni, viszont a teherbeesést valóban gátolhatja, mert a fertőzés a méhen belülre is átterjed, és nem tud tőle megtapadni a petesejt.
2007. dec. 13. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp nézesd meg orvossal, hátha kezelni kell És még a hüvely kémhatása is megváltozhat tőle. Sok sikert!
2007. dec. 13. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!