Tesztelhetek mar?
Figyelt kérdés
a mensim utolso napja marcius 11. volt es akkor voltunk egyutt a parommal vedekezes nelkul. akkor ha most tesztelnek mar biztosat mutatna? csak azert mert olvastam olyat hogy az aktustol szamolva min. 10-12 nap utan mar lehet eredmeny de van aki azt mondja hogy nem az aktustol kell szamolni hanem a peteerestol 14 nap.
tudom hogy az eselyem alacsony de kivancsi vagyok
2020. ápr. 4. 18:10
1/3 anonim 

válasza:

Teljesen felesleges. Aznap tesztelj, amikor meg kellene jönnie, vagy akár pár napra rá, ha nem jönne meg.
2/3 anonim 

válasza:

Tesztelj, de nagy eséllyel negatív lesz.
3/3 anonim 

válasza:

Várd meg minimum a nem várt menstruáció napját. De ha pár nappal utána tesztelsz, biztosabb eredményt kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!