Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek tesztelhetek délután?

Szerintetek tesztelhetek délután?

Figyelt kérdés

Hétfön kellett volna megjönnie,de nem jött meg.

6 hónapja próbálkozunk, nagyon rástresszeltünk,

állandóan elötte teszteltem,persze negatív lett,s meg is jött mindig.

Ezért megfogadtam hogy nem tesztelek többé előtte.

Most ugye már késik 2 napja. Szerintetek délután ha tesztelek,biztosat mutat már?

2020. ápr. 1. 12:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha predi vagy facelle teszted van megprobalhatod :) drukkolok :)
2020. ápr. 1. 12:39
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen és majd írd meg az eredményt!
2020. ápr. 1. 12:43
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Tesztelj szerintem is, ha esetleg most negatív lesz, akkor ismételd meg reggel is. Drukkolok. :) Majd írdd meg az eredményt, meg hogy melyikkel csináltad a tesztet! :)

Nekem tegnapra/mára nem várom, mi is kb féléve próbálkozunk, november óta. Kb rettegek, hogy meg fog jönni. 😅 Tegnap már azt hittem itt a vég, mert annyira fájt a hasam.

2020. ápr. 1. 12:57
 4/21 A kérdező kommentje:

Férjem hozza a tesztet, Predit irtam neki,majd 3kor jön haza,akkor megcsinálom.

Nekem most nincs erös görcsöm,mint mikor meg szokott jönni,most csak ilyen tompa fájdalmat érzek. De nem élem bele magam, annyira rossz volt a sok negatív tesztet látni.

Majd megírom mi lett.

2020. ápr. 1. 13:04
 5/21 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy a hőm reggel óta 37,3 azt tartja szépen.
2020. ápr. 1. 13:07
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolok Neked! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Írd meg mindenképp
2020. ápr. 1. 13:11
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok.

Nekem 36,6 a hőm (pár napja), én is elkezdtem vezetni. Előző hónapban későn kezdtem mérni, csak a vélt PÉ után, akkor 36,3-ra esett le a hőm, amikor megjött. Ha valami csoda folytán nem jön meg szombatig, én csak akkor szeretnék tesztelni. Addig próbálom nem beleélni magam, csak marad a félelem, hogy megjön-e.

A mindjárt megjön érzés nekem viszont csalóka, mert szülés előtt nem voltak premens tüneteim, csak amikor még nagyon fiatal voltam, aztán szülés utáni pár mensi előtt megint voltak, aztán megint nem, most ugye tegnap nagyon olyan érzésem volt, ma megint semmi. 😂

2020. ápr. 1. 13:24
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ilyenkor már mindegy mikor tesztelsz.Nekem a facelle menstruáció előtt 3 nappal pozi lett.És én is délután teszteltem,munka után.
2020. ápr. 1. 13:28
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, már ki kell mutatnia a tesztnek délután is. :)
2020. ápr. 1. 13:34
 10/21 A kérdező kommentje:
Köszi lányok,írok majd mit mutat! 😊
2020. ápr. 1. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!