Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap nem jött meg de a...

Tegnap nem jött meg de a reggeli hőm 36.7 bár nem mérem rendszeresen, de ez túl alacsony a babához igaz?

Figyelt kérdés
2008. nov. 21. 22:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Most mértem a a hőm hüvelyben 37.5 ebből most vonjak le 0.5 tizedet vagy sem bár ha levonok akkor is 37 :)
2008. nov. 22. 07:15
 12/16 anonim ***** válasza:

Jó a hőd, én már a helyedben vennék tesztet!!

Majd írd meg mi lett,drukkolok!!

2008. nov. 22. 07:53
 13/16 anonim ***** válasza:

szia!

én írtam, hogy a hőd tökéletes.

És így is van! Simán lehet baba!

És NEM kell levonni fél tizedet! Egyedül a végbélnél mondják azt, de ha mindig ott mérnéd, akkor azt sem kellene... A lényeg., hogy mindig ugyanott mérd, a legjobb a hüvely vagy a száj nyelv alatt!

Tesztelj, és írj, hadd gratuláljunk! :-)

2008. nov. 24. 22:17
 14/16 A kérdező kommentje:

Még minig nem teszteltem pedig még mindig sehol a mensi kivárom a pénteket ha addíg se jön meg akkor tesztelek nem akarom elkapkodni

Ígérem megírom hogy mi lett

2008. nov. 26. 06:32
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem bírtam péntekig ma megcsináltam és ott a csoda a pocakombam, két csíkom lett csajok babát várok HURRÁ
2008. nov. 27. 12:04
 16/16 anonim ***** válasza:

na, ugye, megmondtam én, hogy a hőd tökéletes!!!? :-)

GRATULÁLOK!!!

2008. nov. 27. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!