Azoknál, akik megszakításos szeretkezéssel estek
teherbe, konkrétan mi "okozta" a terhességet?
Figyelt kérdés
Kismillió megszakításos szexszel kapcsolatos kérdésnél lehet olvasni, hogy sokan így estek teherbe, de nem fejtik ki, mi lehetett az oka. Későn jött ki a férfi? Kétszer vagy többször szeretkeztek egymás után? Vagy valóban a férfi ott volt agyban, időben kivette, mégis bekövetkezett a terhesség?
Tisztában vagyok vele, hogy ez a módszer nem védekezés, és hogy 35% az esély a teherbeesésre, de mégis kíváncsi lennék, milyen emberi tényező kell még ehhez azon kívül, hogy találkozik a sperma- és a petesejt :).
Köszi utolsó! Na, akkor az előváladék nem csak mendemonda ezek szerint :).
2020. ápr. 4. 18:19
22/33 anonim válasza:
#7 off, de 18ev gumizas alatt egyszer sem estem teherbe. Szerintem eleg biztos modszer.... Igaz, mindenki felhuzta mar az elejen, nem szorakoztunk picit beteszem aztan a vegen majd gumit huzokkal.
2020. ápr. 4. 18:21
23/33 anonim válasza:
Mi 15 éve így csináljuk, nagyon sokszor csináljuk többször egymás után (nem pisil közben). 3 gyerek van, tervezettek, fél éven belül megfogantak mikor akartuk. Fene se tudja mitől függ ez. Soha nem lettem így terhes, csak mikor szerettük volna.
2020. ápr. 4. 18:35
24/33 anonim válasza:
8 évig szexeltünk megszakítással, mindigis komoly kapcsolat volt, nem lett volna gond, ha esetleg becsúszik a gyerek. Elkezdtem olvasgatni ezt az oldalt, és a sok "elfelejtem megemlíteni, hogy mégsem vette ki annyira időben, vagy sokadik aktus volt" sztori után elkezdtem parázni, hogy lehet valami baj van, hogy 8 év alatt nem estem teherbe soha így. Most 10 hetes terhes vagyok, 3. hónapra összejött a baba, mikor aktívan belevágtunk. Nekünk tehát bejött ez a "módszer", de ha valaki nem akar semmiképp gyereket, az ne így szexeljen!
2020. ápr. 4. 19:12
25/33 anonim válasza:
Mi is így védekeztünk a gyerkőc előtt, sőt a párom az előző kapcsolatában is( ott nem is lett baba) , mégis csak akkor lettem terhes mikor akartuk. Viszont azóta nem merem bevállalni mert semmiképp nem szeretnék teherbe esni, így elköttettem magam.
A megszakítást csak olyan alkalmazza ahol nem gond ha becsúszik a baba. Ha biztosra akar menni az ember, akkor sem csinál ilyet, ha ismer 200 olyat aki 20 éve ezt teszi. És igazából mindegy, hogy pisilt-nem pisilt, ott volt e fejben a pasi, az előváladék volt e a ludas. Ha nem kívánt terhességről van szó akkor ez mind nem számít.
2020. ápr. 5. 00:02
26/33 anonim válasza:
11 éve csak ezzel "védekezünk", 3 tervezett és azonnal fogant gyerkőcünk van. Bennem is megfogalmazódott már a kérdésed, kedves Kérdező! Hozzáteszem nem esnék kétségbe a negyedik babótól, ha valakinek semmiképpen nem fér bele, inkább ne alkalmazza ezt a módszert. Nálunk bevált, pedig ovulációkor sem tartunk szünetet.Sőt, ciklus elején és végén meg sem szakítjuk. Ez nem bíztatás arra, hogy hajrá utánunk csinálni, ez csak az én tapasztalatom a témában.
2020. ápr. 5. 15:16
27/33 A kérdező kommentje:
Nos, akkor három válaszból a követeztetés, kvázi 2/3 részben igazából a férfi a ludas, és 1/3 részben igaz a mítosz.
2020. ápr. 5. 15:54
28/33 anonim válasza:
Miért lett törölve a válaszom??
2020. ápr. 5. 17:11
29/33 anonim válasza:
Tanulmány arról hogy többszöri vizelés után is lehet spermium
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!