Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erős fejfájás gyenge vérzés...

Erős fejfájás gyenge vérzés mitől?

Figyelt kérdés
Tegnap egy csepp barna volt ma picit több de nem élénk piros színű hanem rozsda barna de ez sem rendes mennyiség.a fejem egész héten fáj ma is nagyon erősen.
2020. ápr. 3. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én megnézetném az ügyeleten! 1 babám elment, hogy pici barna volt a bugyimon. Mire beértünk az ügyeletre már nem élt. Aztán a köv. terhességnél ugyanúgy folt lett az alsóneműmön, mentünk azonnal a kórházba, élt, kaptam progeszteront. Megmaradt. 2 éves.
2020. ápr. 3. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt igy most nem ertem.. terhes vagy? Vagy csak simán nem jon meg?
2020. ápr. 3. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Gyenge vérzés lehet hormonális probléma, hogy meg fog jönni, vagy terhesség. Ez esetben érdemes orvoshoz menni. Fejfájás sok mindentől lehetséges (időjárás változás, front, migrén).
2020. ápr. 3. 22:25
 4/6 A kérdező kommentje:

Teszt negatív voltam orvosnál egy cisztat látott de az volt már máskor is és nem okozott gondot.

Két napja jellemzoen éjszaka gorcsolok de mintha csak nem akarna megjonni rendesen:(

2020. ápr. 4. 02:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Rendeződött a dolog?
2020. ápr. 10. 20:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Szia

Kedves h érdeklődsz köszi.

Annyiból rendeződött H megjött viszont voltam nőgyógyásznál és talált valamilyen nagy fekete kör alakú cisztat. A felvételen én csak ennyit láttam belőle. Azt mondta vissza kell mennem 3 hónap múlva :S remélem addigra felszívódik.

2020. ápr. 16. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!