Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalatokra lennék kíváncs...

Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Óvszer?

Figyelt kérdés

Párommal szeretjük egymást. Még nem szeretnénk babát ezért óvszert használunk. Mostanában sokat olvastam a netet (sajnos) és félek hogy kiszakad az óvszer vagy mikor hozzám ér maszatos lehet az ujja. Nektek volt olyan hogy elszakadt az óvszer, sokszor?

Gyógyszert nem szedhetek így marad az de félek hogy el fog szakadni és nem merek vele annyiszor ágyba bújni és sokat jár ez a fejemben...

2020. ápr. 3. 16:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%

Sokan nincsenek tisztában az abortusz lehetséges következményeivel, az a baj. Általában pont a pasik veszik nagyon könnyen a dolgot, mikor nem ők lesznek terhesek. Akár meddővé is válhat a nő abortusz után, de ott vannak a fertőzések, sérülések, lelki oldala, stb... Van, aki könnyen beszél, de pl ismerek olyat, aki idő előtt lett terhes, fiatalon, megfelelő anyagi háttér nélkül, és a dokik közölték, hogy a betegsége miatt, ha elveteti, utána nagyon nagy rá az esély, hogy nem lehet gyereke soha. Neki mégis mit kellett volna tenni? Bevállalni egy valószínűleg gyerektelen életet?

Észzel kell szexelni, mert az eseményutáni is brutálisan felborítja a hormonrendzsert.

Nekem soha semmi gáz nem volt, nem kellett stresszelni, hogy megjön-e, észzel csináltam, és ennyi. Túlparázni sem kell, mert akkor rossz lesz a szex. Gumi jól használva, jó méret biztos védelem. Esetleg, ha nagyon félsz gumi mellé vehetsz pharmatexet, de csak gumi mellé, magában az nem túl megbízható, viszont ha mégis történne bármi, ott van az is.

2020. ápr. 3. 17:54
 12/16 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó pontosan.
2020. ápr. 3. 19:14
 13/16 anonim ***** válasza:
85%

Sosem szakadt ki :)

Az egyetlen baleset az volt hogy egyszer bennem maradt (nem mélyen, simán kivette) de az valószínűleg a túlzott hevesség miatt 😁

2020. ápr. 3. 20:26
 14/16 anonim ***** válasza:
89%
20 év alatt egyszer sem szakadt ki, és sok fajta óvszert próbáltam már. Méret legyen megfelelő, ne maradjon benne levegő, és esetleg síkosítóval használni, így az esély nagyon nagyon kicsi h kiszakad. Ha mégis előfordulna azt észrevennétek és akkor esemény utánit lehet venni.
2020. ápr. 3. 22:16
 15/16 anonim ***** válasza:
71%

Kedves kérdező!

Probalj meg ovulációt koveto modszerrel IS vedekezni az ovszer mellett! Az mar szinte teljes biztonsag. Hőmérőzéssel latod utolag mikor volt ovud, igy ha nagy gaz van max esemeny utanit tudsz bevenni, de kb 3 honap es larni fogod, hogy mikor van kb ovud, es ugy idozited majd. Stresszesnek tunik,de inkabb ez mint a retteges h mi van ha. Illetve ovulacios tesztet tolhatsz melle, na ugy eleg kocsi az eselye hogy becsusszan :D szoval ez a babatervezes ellentettje. Ugyan azt csinalod mint a babatervezo anyukak,csak te az ovu idejet kihagyod. Ha erdekel olvass utana. Mielott barki letamad,kihangsulyozom OVSZER MELLETT!

2020. ápr. 3. 22:25
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Utolsó: Több mint egy éve hőmérőzök, így tudom miről beszélsz, csinálom, de a biztos csak az ovu utáni 3naptól számolós rész az meg a ciklusban nekem kb 5-6 nap mikor biztos nem lehet baba.

Viszont tényleg megnyugtatok hogy nem állandóan az jön hogy elszakadt.

A méret eddig jónak tűnt de mivel ez mindkettőnk első kapcsolata még tanuljuk a dolgokat úgyis hogy már 2-3hónapja együtt vagyunk.

Nagy van neki. Az óvszer méretét tekintve.. Az óvszer nem esik. Felmenni picit nehezebben megy, mármint nem pillanatok alatt görgeti le de nem mondja hogy szorítaná. Síkosítót használunk, mert én még nagyon szűk vagyok hozzá.

Remélem akkor a méret jó. Durexben rendeset használunk a Skynben nagyot vettem neki.

2020. ápr. 4. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!