Teherbeesés a járvány alatt?
Én nem a terhesgondozas milyensége miatt tolnam(egy komplikáció mentes terhessegnel túl sok a kötelező vizsgálat) , hanem mert a jelenlegi intezkedések nem meg állítják a terjedést, hanem lassítják. Nagy valoszínűseggel az első trimeszterben kapnad el a vírust(ha most esel teherbe) ami a legkritikusabb a fejlődés szempontjából és semmi adat nem áll jelenleg rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy okoz e fejlődési rendellenességet. De egy magas lázzal és oxigén hiánnyal járó (járható) megbetegedés nem túl biztató.
Mondom ezt 34 hetesen, külföldön, ahol már 33 ezerre rúg a regisztrált beteg szám, nagyon féltem a babát, mert nem tudjuk, hogy hosszú távon milyen károkat okozhat ez a vírus (gondolok itt tüdő károsodásra.) mert az csak egy dolog, ha valaki felgyogyul, de van e/lesze hosszú távú következmény.
Szóval hiába mondják, hogy terhesekre nem veszélyes, szerintem nincs elegendő eset szám ahhoz hogy ezt alá is támasszák.
Amúgy én is egy hó híján 31 voltam a teherbeeseskor és elsőre osszejott, szóval nem vagy elkesve semmivel :)
Mi folytatjuk. Alapból nehezen esek teherbe (32 vagyok), párom az 53. évét tölti idén, már kapcsolat elején megmondta, hogy maximum 1 évet szán a próbálkozásra, mert nem járókerettel akar a gyerek ballagására menni (neki még nincs gyereke). Már 9. hónapja próbálkozunk..
Ha összejön most, annak így kell lennie.
Szerintem csak emiatt ne halasszátok..
Utolsó előtti, nyilván nem fogok mást keresni, ő a páron, és mindennél jobban szeretem, nem tehet róla egyikünk sem, hogy hány évesek vagyunk :D kinézetre egyébként nem látszik a korkülönbség. Csak reménykedni tudok benne, hogy nem fog elhúzódni a projekt sikeressége.
Utolsó Neked pedig üzenem, ne adjátok fel, ismerősöm nemrég szült 35 éves a férje 60, 5 év sikertelen próbálkozás után jött nekik ősszé. Igaz én ezt már túl későnek találom, de ök bevállalták, és így boldogok. A lényeg, hogy egészség legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!