Ebben a járványhelyzetben babavállalás? Aki konzultált erről orvosával elmondaná a doki véleményét? Mit tanácsolt? Stb.
Lombikos vagyok. Leállították a kezeléseket, nem vállalják, amíg a járvány nem hagy alább. Világszinten is ez a protokoll.
Nyilván, azt senki sem mondhatja azoknak, akik spontán próbálkoznak, hogy hagyják abba -ez az ő döntésük; de orvosilag egy ilyen helyzetben nem segítik elő most egy terhesség létrejöttét. Ez nekem elég sokat mond...
Aki már terhes, az nyilván végig is viszi majd; de a terhesgondozás visszaszorult a minimumra, ahogy a szülés körülményei is. Mivel nekem eleve nagyon problémás terhességeim voltak eddig; ezért az orvosom semmiképp sem javasolta nekem most a teherbeesést, mert nem tudna megfelelően monitorozni.
Nekunk elsore osszejott februar elejen tehat nincs mirol beszelni, plusz mar igy is 2 evvel tolodott, 37eves vagyok,nem akartunk tovabb varni. De logikusan nezve, volt egy 8hetes ultrahangom, vervetel es a kovetkezo majd a 12hetes lesz 3het mulva, ahol ugyanakkor ugyanott lesz egy genetikai uh es egy nifty teszt. 10napra ra eredmeny, azt megtudom online. Ez akarhogy nezzuk 2 alkalom az orvossal 3honap alatt. A jarvany legrosszabb esetben is 3honap lesz a kinaiakat elnezve, kiveve ha a magyarok keptelenek felfogni h be kell zarkozni. Tehat ha valakinek megoldhato h otthon marad, az elso trimeszter alatt sok teendo nincs,ha most teherbeesik, jarvany vegere tul is van rajta. NEM A LEGOPTIMALISABB eset, teny, de a legtobb parnak sajnos nem jon ossze elsore, tehat igenis szamit 3 kiesett probalkozos honap,kiveve ha nagyon fiatalok es belefer, ahogy egyik hozzaszolo irta.
Ha sikerul megusznom h elkapom, nekem nagyon jol jon h a gyerekek is itthon vannak es en is tavban dolgozok mert iszonyuan hanyingerem van nonstop 5hete, jo h ezt nem a munkahelyemen kell vegigcsinalnom, ingaznom reggel-este,sot du meg tudok aludni is kicsit, aferjem vigyaz a gyerekekre addig. Senkit nem akarok meggyozni semmirol, plusz nem volt valasztasom de vannak pozitivumai is.
Utolso vagyok, 2 dokival konzultaltam, semmit nem tudnak. Inkabb a harmadik trimeszter bajos nekik hiszen adott napokon mehetnek szuleszteni, ha maskor indul be a szulesed, az ugyeletes lesz bent. Par napja szult baratnom, gond nelkul, maszkban lezajlott.
Mindket doki akivel beszeltem megtartja a maganrendeleseit.
#11 Határozatlan időre. Nem tudnak előre ígérni semmit, így bíztatni sem.
Aznap kezdtünk volna, amikor leállítottak mindent.
Másfél hónap múlva szülök és nem aggódok. Sok sz.arság történt már az életemben, hogy tudjam min kelljen idegeskednem, min nem. Felesleges stresszelni addig amíg nincs baj. Itt ugyanúgy megy a terhesgondozás, uh, vérvétel stb... időpontot se mondanak le. Tudom hogy vigyázni fognak rám szülés alatt, szakemberek lesznek ott. Az itteni kórházban nagyon jó szülésznök, orvosok vannak. Védőnöm mondta.
30 évvel ezelőtt úgy bántak a nőkkel mint az állatokkal, na, ahhoz képest ami most van luxus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!