Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszt kérdés?! Nem volt elég...

Teszt kérdés?! Nem volt elég koncentrált a vizelet?

Figyelt kérdés

Vasárnapra nem vártam nem is jött meg.

Az hogyan lehetséges,hogy a nem várt elött csütörtökön és vasárnap egyértelmű pozitívat teszteltem,a nem várt után kedden este pedig hómező,negatív egy halvány csíkocska sem volt rajta.

Reggel tesztelek újból.

Kedden sokszor voltam wc-n,befojásolhatja az? Vagy már igy is kellet volna legalább halványan látszódjon?

2020. márc. 26. 10:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
vagy nagyon sokat ittál és ezért nagyon fel volt hígítva a vizeleted, vagy pedig kémia terhesség csak és meg fog jönni
2020. márc. 26. 11:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű valami elindult,aztán vége lett sajnos
2020. márc. 26. 11:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Van még 2 tesztem megcsinalom az egyiket
2020. márc. 26. 11:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért, ha csütörtökön pozi volt, csaknem egy hete... és most negatív, akkor szinte biztos, hogy kémiai volt... egy hét alatt már szép erős két csíkos teszted lenne, főleg, hogy még vasárnap is pozit teszteltél. Annyit meg nem lehet pisilni, hogy negatív legyen, max, nagyon a legelején, de te már nem vagy a legelején, hiszen egy hete is pozi volt.

Csinálj még egy tesztet, ha semmivel sem erősebb, mint múlthéten, akkor sajnos ez a terhesség nem fejeződött be.

2020. márc. 26. 11:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj új tesztet hátha :)
2020. márc. 26. 12:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedden este volt negativ,de rengetegszer voltam pisilni.Látszott is a vizeleten hogy nagyon híg.
2020. márc. 26. 14:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Noa,negativ lett a mai tesztem es nemreg meg is jott ugyhogy nincs baba sajnos
2020. márc. 27. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!