Hogy és mikor mondjam el a főnökömnőmnek hogy teherbe estem? Most vagyok az 5. hétben.
Figyelt kérdés
Január közepétől új munkám van. Az interjún rákérdezett a főnöknő, hogy mikor szeretnék. Hát füllentettem, hogy csak 4-5 év múlva. Ha megmondtam volna az igazat, fel se vettek volna. Márpedig önkéntes munkanélküli nem akarok lenni. A főnöknőm azóta elégedett velem, dícsér. Sajnos ez egy összetett munkakör, júliusig tart a határozott szerződésem meg a próbaidő, csak azután kapnék határozatlant. Viszont akkor lennék az 5. hónapban. Akartam ezt a munkát nagyon, viszont a családalapítás nem megy könnyen. 2018. szeptemberétől próbálkozunk, tavaly májusban volt egy missed ab-om, azóta csak most sikerült. Az új munkahelyet meg nem akarom/akartam a családalapítás elé helyezni, hisz én már 32 éves vagyok, a férjem pedig 36. Viszont ez az a főnöknő, aki kérdezett a családalapításról. Mikor mondanátok el és hogy? Megvárnátok a határozatlan szerződést és csak utána vagy még előtte? Tudom, nem jó átvágni a munkáltatókat, de én is be szeretném biztosítani magam. A másik oldalon a munkáltató ugyanúgy átvághatja a munkásokat, hogy valami miatt kirúgja.2020. márc. 25. 14:18
21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további pozitív hozzászólást és kedves 20-as, köszönöm a tipped, valami ilyesmit fogok mondani. Nem hiszem, hogy megvárom a határozott szerződést, akkor végigstresszelném magam és tényleg álmatlan éjszakáim lennének és az nem tesz jót. Visszajönni amúgy sem fogok tudni úgy néz ki, mert családi okok miatt jövőre vissza kell költöznünk a szülővárosomba. Egyik részről a babának nagyon örülök, remélem minden rendben marad, de másrészt tetszett ez a munkakör, maradtam volna évekig is. Minden válaszolónak ment a zöld jel.
2020. márc. 29. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!