Miért nem erősödik az ovu teszt? Closti befolyásolhatja?
Előző ciklusban nagyon szépen erősödött, de nem lett baba. Akkor meg nem szedtem a clostit, de most endokrinológus javaslatára 3-7. ciklusnapon szedtem napi egyet. Van peteeresem, csak gyenge minőségű, azért kell. UH követés nem lesz.
Most ugyanazon a ciklusnapon (8.) kezdtem a tesztelést, mivel rövidebbek szoktak lenni (23-25 nap), de a tegnapihoz képest a mai halványabb lett. Ugyanúgy délután fel 6-kor készült mindkettő. Előtte 4 órával nem ittam, nem pisiltem egyik nap sem. Elkeseredtem kissé, bár gyanítom a clostinak van köze hozzá. Lehet hogy kitolja az ovut pár nappal? Volt már ilyen valakinek?
Mostani tesztek:
Múltkori széria:
Ez az első clostis ciklusom. Ciklus 3-7. napján (5 napon át) szedtem 1 szemet.
Március 15-én jött meg legutóbb. Március 26-27 pozi volt az ovuteszt. (Természetesen együtt voltunk ezen a héten szorgalmasan.)
Március 29 vasárnap óta görcsöl a mehem környéken, és ma reggel enyhe barnázást vettem észre. Alig volt valami.
A görcsöles most abbamaradt.
Vajon mi lehet ez?
Túl szép lenne, ha elsőre összejön és beagyazodas.
Eddig nem volt ilyen még. Mára már nincs fehér folyásom. Szurka is nagyon nagyon titkán. Te hogy vagy mikorra nem várod?
Jelenlegi hőgörbém:
Nekem nincs folyás, mióta volt ez a leheletnyi barnázás.
Azóta 1-2x volt alhasi szurkálás.
Melleim kicsit duzzadtak, és néha bele-bele nyilall egy kis fájdalom, vagy viszketés. De ez megszokott nálam mensi előtt egy héttel.
Jövő hét végén, 11-12-e körül kene az ovuteszt szerint (nem) megjönnie. Terhességi tesztet nem merek előbb csinálni.
Hőgörbét én nem vezettem még, illetve nem ástam bele még magam a rejtelmeibe (néhány infóm van csak ezzel kapcsolatban), így ahhoz sajnos nem tudok érdemben hozzászólni.
Én meg április 14-re nem várom. Amúgy fáradtság van rajtam meg az hogy sokszot rám tör az éhség. Te észre vettél valamit ilyen téren? Vagy nálam a „kevés” munka hozza ki... már nem tudom.
Mellem nem fáj néha egyet beleszúr...
Nem vagyok fáradékonyabb és ehesebb, mint egyébként.
Nem tudom...valamiért most úgy érzem meg fog jönni csütörtök-péntek körül. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!