Miért nem erősödik az ovu teszt? Closti befolyásolhatja?
Előző ciklusban nagyon szépen erősödött, de nem lett baba. Akkor meg nem szedtem a clostit, de most endokrinológus javaslatára 3-7. ciklusnapon szedtem napi egyet. Van peteeresem, csak gyenge minőségű, azért kell. UH követés nem lesz.
Most ugyanazon a ciklusnapon (8.) kezdtem a tesztelést, mivel rövidebbek szoktak lenni (23-25 nap), de a tegnapihoz képest a mai halványabb lett. Ugyanúgy délután fel 6-kor készült mindkettő. Előtte 4 órával nem ittam, nem pisiltem egyik nap sem. Elkeseredtem kissé, bár gyanítom a clostinak van köze hozzá. Lehet hogy kitolja az ovut pár nappal? Volt már ilyen valakinek?
Mostani tesztek:
Múltkori széria:
Mint a pinty! :)
Most 3 napig mindent bele, ha parodnal nincs gond, akkor még jót is tesz a spermiumoknak, mintsem ártson minden nap, szval hajrá!! :)
(szedsz ugye e vitamint, a mehnyálkahartyát elvekonyitja a closty, én szedtem és úgyis vékony volt kicsit)
Köszönöm!
Igen szedek, Dr. Chen félét, napi egyet + Supradynt.
Legutóbb szerda reggel voltunk együtt, meg most kb. egy órája.
Legközelebb szombat reggel tudunk majd szeretkezni.
Bízom benne, hogy sikerül.
Nagyon várjuk ❤️
Tegnapi a felső, mai az alsó...nem tudok dönteni melyik a pozitívabb.
Ez a 12.ciklusnap. Ilyenkor már hómező szokott lenni a teszt, szóval tuti csinált valamit a Closti. ☺️
Holnap este ugye még nem lesz későn a szex? 🤔
Csütörtök este volt a legutóbbi együttlét.
Ma reggel sajnos nem jött össze (sietett dolgozni), remélem este még nem lesz későn. :)
Csajok! Vasárnap óta nonstop szurkál a petefészkem/méhem, és elég bő tejszerű folyásom van. Amikor pozitív volt az ovuteszt, akkor viszont teljes száraz voltam (nem volt ez az ún. termékeny nyákom, ami amúgy szokott). 36,8 a hőm kb. állandóan.
Viszont beágyazódáshoz még korán van szerintem.
Ez lehet a gyógyszer mellékhatása?
Szedted ebben a hónapban/ciklusban is?
Amúgy lehet az is, de sztem nem olyan jellemző.
Ha nem szedted most, hanem szünet van, akkor is még 60-90napog van határa a clostynak (peteeresre is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!