12. Dpo-n negatív, van még esély?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 12. Dpo-n. One step 10es teszt negatív lett. Van még esély hogy pozitív lesz, vagy már nem?
Kisfiamat ilyenkor már erősen kimutatta..
Kerek 1 év próbálkozás...
2020. márc. 20. 06:32
1/5 anonim 

válasza:

Mivel alapvetően az elmaradt mensi után illene tesztelni (nyilván én sem vártam meg :D ) Így van remény :)
2/5 A kérdező kommentje:
A száradási csík mennyire szokott erős lenni?
Ez egy időn túli gabriel teszt. Nekem eddig még sose volt ilyen. Vagy rendesen csíkos volt, vagy pedig hómező....
2020. márc. 20. 10:01
3/5 anonim 

válasza:

Időn túl sajna bármelyik teszt elszíneződhet a reagens helyén... én amúgy szürkének látom, és a gabriel teszt amúgy elég jó teszt, terhesség esetén szépen időn belül lesz ilyen csak színesben. Minden esetre negatívnak venném, de már csak a két csík jelenléte miatt is tesztelj még holnap.
4/5 anonim 

válasza:

Nekem volt múlt ciklusban 2 ilyen gabrielem is de nem volt baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!