Van esély arra, hogy terhes vagyok?
Babát szeretnénk, de nagyon!
A helyzet a következő: az ovum november 28.-án volt.
Én úgy gondoltam, hogy elég idő telt el, ahhoz hogy tesztet csináljak 4.-én. (-.-") Mondanom sem kell, hogy negatív lett.
Vártam egy hetet és ma is csináltam egyet déli vizeletből, ismét negatív. Elvileg 13.-án kell megjönnie.
Érdemes esetleg tizenötödike felé reggeli vizeletből csinálni egy újat, ha addig nem lesz semmit. Vagy teljesen felesleges?
Volt már valaki olyan, aki negatívat tesztelt mégis babás volt?
Köszönöm a válaszokat!
Ha 15-ig nem jön meg persze, érdemes.
Ma is korai volt pláne többedik vizeletből. Főleg ha normálisan ittál délelőtt.
Amúgy nemvárt napján tök negatív x-epil tesztem volt reggeli vizelettel, mégis terhes voltam. Pontosabban ha nagyon forgattam fényben, mintha lett volna második csík, de az inkább negatívnak vehető volt. Mondom, ez a nemvárt napja már..
En sokszor voltam abortuszon , nagyon termekeny vagyok es tudom hogy amikor terhes voltam mar a ciklus késése utáni elsö napon is erös pozitivat mutatott a teszt . Olyan nincs , hogy negativ legyen ha terhes vagy . A hcg hormon mar a beagyazódáskor termelödni kezd , de a patikusok azt mondjak hogy varj hogy 100% legyen. Ezt komolyan veszi mindenki , pedig a pozitiv az pozitiv es a negativ negativ
Ha 2 szer volt negativ akkor kizart hogy terhes vagy
En amikor terhes voltam barmikor pisiltem a tesztre vagy barmilyen napszakban , ciklus napjan is erös pozitivitas lett egy szekundum alatt , parhuzamosan jelent meg mindig a kontrollcsikkal
5
Sokszor voltál? Erre ne legyél büszke!
Nem tudsz védekezni?
5-ös válaszoló.
Örülök, hogy ennyire termékeny vagy...
Köszönöm a gyors és hatékony válaszokat.
Ha nem jön a "Mikulás" vasárnap reggelig, mindenképpen csinálok egy újat, csak kora reggeli pisiből, és leírom hogy mi a helyzet. :)
8-as.
Ha nem jön meg akkor mikor tesztelést?
Drukkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!