Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esély arra, hogy terhes...

Van esély arra, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk, de nagyon!

A helyzet a következő: az ovum november 28.-án volt.

Én úgy gondoltam, hogy elég idő telt el, ahhoz hogy tesztet csináljak 4.-én. (-.-") Mondanom sem kell, hogy negatív lett.

Vártam egy hetet és ma is csináltam egyet déli vizeletből, ismét negatív. Elvileg 13.-án kell megjönnie.

Érdemes esetleg tizenötödike felé reggeli vizeletből csinálni egy újat, ha addig nem lesz semmit. Vagy teljesen felesleges?

Volt már valaki olyan, aki negatívat tesztelt mégis babás volt?

Köszönöm a válaszokat!

2019. dec. 11. 20:36
1 2
 11/14 Reni 28 ***** válasza:
76%
8-as vagyok, én legalább várok egy hetet. Drukkolok én is neked 🙂
2019. dec. 11. 22:30
 12/14 anonim ***** válasza:
84%

Úristen kedves 5-ös,

én nem vagyok abortuszellenes! Mentem volna abortuszra, ha teherbe estem volna nemkívántan. DE nem estem teherbe csak akkor a 3 alkalommal, amikor terveztük!! És mind a 3 alkalommal a 2.próbálkozós hónapban sikerült! Termékenyek vagyunk eszerint? Igen!! Volt abortuszom? Nem!

Te drága nem nagyon termékeny vagy, hanem nagyon felelőtlen!!

Bocs,Kérdező.

Neked a válasz, természetesen van értelme tesztelni, ha nem jön meg időben :) én ezeket az ovu teszteket nem ismerem, sosem figyeltem, mikor van peteérésem, csak annyit tudok, mikor kell megjönnie. Ha nem jön meg, pár nap múlva egy teszt. Sok sikert!!

2019. dec. 12. 03:34
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

Ötös, ne haragudj, de ez nagyon gáz, hiába próbálsz okosnak tűnni ("ciklus napjan is erös pozitivitas lett egy szekundum alatt" - ennek amúgy nem sok értelme van...).

Nem vagyok én sem abortusz ellenes, viszont szerintem jobb védekezni, mint abortuszra járni.

Kérdező: nagyon korán teszteltél, ebből még lehet bármi. Én mondjuk nem tesztelnék a helyedben, csak ha már késik, mert az a tuti.

2019. dec. 12. 10:08
 14/14 A kérdező kommentje:

Sokat tanakodtam, hogy mi egyen. Ésszerű lenne elmenni orvoshoz, mert ügye Ő kerek-perc megmondja, hogy mi a helyzet. Viszont mivel holnap kell megjönnie, és jelenleg semmi jelét nem tapasztalom, hogy érkezőben van, ma bemegyek a DM-be és veszek egy tesztet, és vasárnap megcsinálom, ha minden rendben.

Ha még mindig negatív lesz, de a pirosdolog sehol, orvos. CSütörtökig adok időt a szervezetemnek...

Viszont arra is gondoltam, hogy azért van ez az egész, mert görcsösen szeretnénk...

köszönöm a válaszokat!

2019. dec. 12. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!