Van még remény?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 6+6 napos várandós. 5 hetesen voltam először orvosnál, akkor látta, hogy várandós vagyok, a petezsákot is.

Ma kellett visszamenni, a petezsák 11mm átmérőjű, de nem találtunk szívhangot benne.

Orvos sok bíztatót nem mondott, szerinte ebben a szakaszban legalább a szikhólyagot látni kellene, de már a szívhangot is. Mondta, hogy reménykedjünk még egy kicsit.

Nagyon el vagyok keseredve. Hétfőn megyek vissza..

Bárkinek van tapasztalata a témában?

2020. márc. 18. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Eloszor mekkora volt a petezsak?
2020. márc. 18. 23:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia,nekem 6 hetesen üres petezsák volt,mondta ez nem túl jó jel. 3 héttel későbbre visszarendelt,de en nem bírtam ki elmentem sztk-ba egy hét múlva,és akkor diktálta a doki az asszisztensnek hogy élő embrió.Volt szívhang,úgyhogy még van remény!
2020. márc. 19. 06:06
 3/8 A kérdező kommentje:

5 hetesen ha jól emlékszem 4 mm volt.

Második, köszönöm és gratulálok. Azért tartok a dologtól, mert szikhólyagot sem láttunk.:(

Neked az látható volt, vagy az sem?

2020. márc. 19. 06:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Fuuu nem emlékszem... ha találok róla papírt megírom, nem mostanában volt!
2020. márc. 19. 06:34
 5/8 anonim ***** válasza:
kaptal progeszteront vagy vmit? nekem 5 hetesen 4mm petezsak, 7 hetesen (16mm petezsak), embrio es szikholyak nelkul, ekkor kaptam progeszteront - ra 2 hetre 18 mm elo embrio - 4 es fel eves már ;)
2020. márc. 19. 09:02
 6/8 A kérdező kommentje:

Hatos, nem kaptam ra, és most utólag nem is értem h miért mert az előző terhessegemnel végig szedtem.

Meg is fogom kérdezni ha hétfőn visszamegyek.

Koszonom a választ! Neked kozepidoben fogant?

2020. márc. 19. 10:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
6+4 naposan nekem is még csak petezsák volt, azt mondta, szikhólyag "sejthető". Hát nem voltam nyugodt, én is azt olvastam, hogy ekkorra már szívhang kéne meg minden. 2 hét múlva rendelt vissza, életem leghosszabb 2 hete volt. 8+4 hetesen már volt szívhang. Ma voltam megint, 11+5 hetesen, minden oké, kalimpál meg dobog a szíve.
2020. márc. 19. 12:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok, szuper ezeket olvasni és reménykedem....
2020. márc. 19. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!