Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány pozitív vagy száradási?

Halvány pozitív vagy száradási?

Figyelt kérdés

10.dpo délután predictor early. 3 perc után lathato csik bar extrem halvány. Igen a 2.foto előtt szetszedtem, sokkal jobban fotozhato volt.

Fejmosast nem szeretnek b miert teszteltem koran meg milyen h*lye vagyok. Csak a kérdésemre valaszt. Köszönöm

2020. márc. 18. 14:32
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Egyébként mi mar 3 honapja próbálkozunk de most eloszor mondom azt h ebben a ciklusban a kialakult helyzet miatt inkabb varom mint nemvarom. Nem a virustol felek hanem h ossze fog omlani az egeszsegugyi rendszerunk... 😔
2020. márc. 18. 16:43
 12/34 anonim ***** válasza:
53%

Ha összeomlik majd feláll.. 😀

Ha pedig mégis terhes vagy és szeretnétek is várjátok szeretettel 😊

2020. márc. 18. 18:13
 13/34 A kérdező kommentje:

Nagy szeretettel várnánk!

Azért hoztam fel az egészségügyet, mert az előző terhességeim sok problémával jártak, vérzések, görcsök, majdnem koraszülés, sokat voltam kórházban is - na a mostani helyzetben ez nem tudom hogy lenne. Jelenleg sok helyen már a terhesgondozás is akadozik. :-( Pocakos nővéremnek a héten mondták az egyik kórházban h nincs terhesgondozás, majd telefonáljon vissza 2 hét múlva. Mi lenne így egy problémás terhessel vajon? :-( És ez a helyzet még csak most indul és hetek vagy hónapok mire lemegy és visszaáll minden. Kicsit félnék ettől a baba és a magam egészsége miatt is.

2020. márc. 18. 18:22
 14/34 A kérdező kommentje:
Igazából mikor kezdett kb. 1.5 hete már látszani, hogy itthon is baj leszz onnantól már egyáltalán nem erőltettük a próbálkozást és előtte sem volt túl sok lehetőségünk együtt lenni (kétszer a ciklusban) szóval olyan óriási esély nincs! Az előző ciklusokban aktívabban sem jött össze.
2020. márc. 18. 18:23
 15/34 anonim ***** válasza:
46%

Akkor jön amikor nem gondolnád.. 😉

Biztosan nem hagynak magadra ha komoly probléma van a terhességgel.

2020. márc. 18. 19:04
 16/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, ez a biztatás most nagyon jól esett!
2020. márc. 18. 19:30
 17/34 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen teszem most 3 db , nagyon orultem majd a doki kozolte hogy nincs baba .... hcg vervetel is... ugyhogy ne eld bele nagyon magad csak ha erosodik... szurkolok...bar en azota sem tudom mi lehet mivel mrg nrm jott meg 2 hetr kesik...
2020. márc. 18. 21:48
 18/34 anonim ***** válasza:
47%
A másodikon pedig tökre látszik.Aki nem látja, menjen szemészhez.(Ne most, most ne tartsa fel az eü.szemelyzetet.)😀
2020. márc. 18. 21:54
 19/34 anonim ***** válasza:

Reggelt tesztelj egYet predictorral!

Kivanom a legjobbakat!

2020. márc. 18. 23:07
 20/34 AkireM ***** válasza:
Tesztektek kerdezo? :)
2020. márc. 19. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!