Halvány pozitív vagy száradási?
10.dpo délután predictor early. 3 perc után lathato csik bar extrem halvány. Igen a 2.foto előtt szetszedtem, sokkal jobban fotozhato volt.
Fejmosast nem szeretnek b miert teszteltem koran meg milyen h*lye vagyok. Csak a kérdésemre valaszt. Köszönöm
Ha összeomlik majd feláll.. 😀
Ha pedig mégis terhes vagy és szeretnétek is várjátok szeretettel 😊
Nagy szeretettel várnánk!
Azért hoztam fel az egészségügyet, mert az előző terhességeim sok problémával jártak, vérzések, görcsök, majdnem koraszülés, sokat voltam kórházban is - na a mostani helyzetben ez nem tudom hogy lenne. Jelenleg sok helyen már a terhesgondozás is akadozik. :-( Pocakos nővéremnek a héten mondták az egyik kórházban h nincs terhesgondozás, majd telefonáljon vissza 2 hét múlva. Mi lenne így egy problémás terhessel vajon? :-( És ez a helyzet még csak most indul és hetek vagy hónapok mire lemegy és visszaáll minden. Kicsit félnék ettől a baba és a magam egészsége miatt is.
Akkor jön amikor nem gondolnád.. 😉
Biztosan nem hagynak magadra ha komoly probléma van a terhességgel.
Reggelt tesztelj egYet predictorral!
Kivanom a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!