Akik a közeljövőben terveztek próbálkozni babát összehozni, és elhalasztották a vírus miatt, meddig halasztottátok el?
Mi most terveztük, bár még csak elméleti szinten. Van egy másfél éves fiunk és úgy gondoltuk akkor jöhet a következő ha már a meglevő jár meg a minimumot beszéli. Bár még nem beszél de úgy számoltunk kB 9 hónap múlva már fog, most mégis halasztjuk, a terhesgondozás is romokban van nem csak a szülés része.
A nyárig biztosan kitárt a járvány, és kell idő az eü helyreállításához, így majd decemberben újra elővesszük a témát.
Nyárig biztos, de lehet, hogy tovább is. Tudom, hogy folyik az ellátás a terhesgondozáson továbbra is, de a fenének van kedve végigtelefonálgatni majd az intézményeket, hogy hol vállalnak új kismamát a vizsgálatokra. Én elképzelhetőnek tartom, hogy a dokik is félgőzzel rendelnek majd. Tehát aki már terhes végigviszi, újat nem fogad. Nagy szopás lesz boltba menni, a futárok meg leterheltek lesznek még jobban. Nem azt mondom, hogy lehetetlen küldetés, de sokkal nehezebb lesz megvenni a cuccokat a bébiknek. Apuka bent lehet e a kórházban vagy nem, az is képlékeny.
Lehet anyámék is lebetegszenek, nekik is kell akkor segíteni akkor. Egészségügyet nem akarom tovább terhelni, kell a maszk, kézfertőtlenítő, ápoló a másik osztályra.
Szóval szerintem az az észszerű, ha nem karanténban vállalok gyereket, a vicces mémekkel ellentétben, ahol terhes mamákat mutogatnak karantén utánra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!