Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jarrlt-e mar igy valaki? 6...

Bbsl kérdése:

Jarrlt-e mar igy valaki? 6 nap keses utan megjott ke nem a szokasos?

Figyelt kérdés

Hello mindenki!

Lehet kicsit hosszura huzodik el de kerlek a serto vagy kemenyebb hozzaszolast mellozetek.pentrekre van programalasom a nodokihoz de addig is a velemenyetekre vagyok kivancsi.

Szoval februar 10kor voltam egyutt a parommal (vedekezes nelkul) aztan feb 13.ik an kellet volna megjonnie, de 10.iken megjott kicsit kevesebb meg nem sok. A mensim napra pontos, e honap 10iken volt a megjon erzes de mensi sehol, aztan 5 napig kesett,(3 nap keses utan negativat teszteltem) a 6odik napra megjott kicsi fajdalommal de alig volt valami a beteten, mara mar egy picivel tobb jott de se a szine se az allaga nem az igazi. Ki jart mar igy mert regota szeretnek babat s na, a remeny hal meg utoljara :) koszonom elore is a valaszaitokat!

2020. márc. 16. 23:04
 1/3 A kérdező kommentje:
A kerdezo vagyok, az elfelejtettem oda irni hogy a fejfajas hanyinger nem mult meg el es picit a melleim is fajnak s kicsit mintha teltebbek lennenek. Ezek a tunetek mondjuk mensi elott szoktak jelentkezni nallam.
2020. márc. 16. 23:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha február 10-én voltatok csak együtt a pároddal, azóta nem, akkor mostanra már bőőőven kimutatná a teszt. Szerintem az a február 10-ei együttlét az nem volt sikeres, már csak azért sem, mert aznap véreztél, és egyébként is 3 nappal későbbre (nem?) vártad a mensit, már bőven túl voltál az ovulációdon akkor (menstruáció ovulációt követő 12-14. napokon van).

Én egyébként vérezgettem egy nagyon picit, amikor meg kellett volna jönnie, de még a betétig sem jutottam el, egyetlen reggel az első pisilésnél kicsit rózsaszínes volt a papír. És ennyi volt az összes "vérzés". Szerintem most lehet, hogy megindult nálad valami időközben, de nem jött össze mégsem, vagy csak simán most kicsit más volt a ciklusod, és azért a fura vérzés, de nem hinném, hogy terhes lennél. A teszt 3 és 6 nap késést is bőven kimutatna már.

2020. márc. 17. 07:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt
2020. márc. 17. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!